babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Hesheng Group Co., Ltd. minangka perusahaan klompok gedhe lan industri sing nggabungake kontrak umum konstruksi omah lan konstruksi teknik kotamadya, kontrak profesional struktur baja, perdagangan internasional lan dodolan lan pangopènan mobil 4S, kanthi 1 milyar yuan saka nilai output taunan, grup wis luwih saka 200 karyawan, mati kang 15 wong duwe gelar senior, 32 wong duwe gelar penengah, uga wis kelas II kontrak profesional construction lan dekorasi engineering, Grade II kontrak profesional saka bangunan tembok tirai, Grade III contracting umum saka construction engineering, Kontraktor Profesional Teknik Struktur Baja Kelas II, Kontrak Profesional Teknik Perlindungan Lingkungan Kelas III.

company_intr_ico

produk unggulanproduk unggulan

AplikasiAplikasi

kabar paling anyarkabar paling anyar

-->