Babagan awake dhewe

Profil perusahaan

Hesheng Group Co., Ltd. minangka perusahaan klompok gedhe lan industri sing nggabungake kontrak umum konstruksi omah lan konstruksi teknik kotamadya, kontrak profesional struktur baja, perdagangan internasional lan dodolan lan pangopènan mobil 4S, kanthi 1 milyar yuan saka nilai output taunan, grup wis luwih saka 200 karyawan, mati kang 15 wong duwe gelar senior, 32 wong duwe gelar penengah, uga wis kelas II kontrak profesional construction lan dekorasi engineering, Grade II kontrak profesional saka bangunan tembok tirai, Grade III contracting umum saka construction engineering, Kontraktor Profesional Teknik Struktur Baja Kelas II, Kontrak Profesional Teknik Perlindungan Lingkungan Kelas III.

perusahaan
perusahaan
perusahaan
perusahaan

bisnis kita

Bisnis utama klompok kasebut yaiku konstruksi, perdagangan internasional lan mobil, nyekel limang perusahaan utama: Fujian Chunxiao Construction Co., Ltd., Fujian Hesheng Steel Structure Engineering Co., Ltd., Fujian Hesheng International Trade Co., Ltd. Fujian Peijing construction development Co., Ltd. Lan Fujian Hesheng Automobile Co., Ltd. Wiwit diwiwiti saka klompok, kita wis nindakake atusan proyèk construction gedhe loro ing ngarep lan luar negeri, Kangge, We nyedhiyani siji-mandeg layanan perdagangan internasional ndhukung.

Ruang kerja kita

kantor
kantor
kantor
kantor
kantor

kauntungan kita

Kanggo njelajah pasar internasional luwih lanjut, grup kasebut uga duwe saham ing pabrik pangolahan struktur baja kanthi kapasitas produksi taunan luwih saka 100.000 ton lan loro electrical Co., Ltd.saiki, produk sing kita dorong menyang pasar jaban rangkah yaiku sistem pendukung kabel logam kalebu tray kabel, tangga kabel, kabel saluran, tray kabel wire mesh, trunkings kabel, fitting kabel lan konektor kabel sing cocog karo bahan campuran aluminium, stainless, HDG, SGCC, FRP, yen perlu, ing Kajaba iku, khusus dipunéwahi dhuwur polymer alloy kabel tray uga kasedhiya, iki jenis produk anyar karo teknologi khusus kita Applied ing, utamané cocok kanggo asam, alkalin utawa lingkungan udan amarga sifat anti-karat sing dhuwur.Kangge, kita duwe sertifikat UL, CE, CCC lan ISO9001 etc. Kita bisa nyedhiyani pelanggan produk marang panjaluk.
Perusahaan mbukak bisnis kanthi iman sing apik, layanan sing anget lan wicaksana, welcome kanca lan mitra saka kabeh lapisan urip ing omah lan ing luar negeri kanggo nindakake kerjasama bisnis lan menehi saran.

Nilai output taunan 100Million
200 karyawan
Nyekel limang perusahaan utama

Sertifikat kita

sertifikat1

-->