Tangga kabel HL1

  • HL1- CL Hesheng Metal Cable Tangga

    HL1- CL Hesheng Metal Cable Tangga

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diijini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Nampan kabel tangga dirancang kanggo nggawa beban kabel sing luwih abot dibandhingake karo tray kabel perforated standar.Klompok produk iki nawakake gampang ing aplikasi vertikal.Ing tangan liyane wangun kabel ladders nawakake alam.

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL1-EN Hesheng Metal Elbow90 ° kanggo HL1

    HL1-EN Hesheng Metal Elbow90 ° kanggo HL1

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, 90 ° Elbow minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor ing papan sudhut mujur, nggawe transisi saka horisontal kanggo tray kabel vertikal mlaku wis tau luwih gampang utawa luwih efisien.Évolusi paling anyar ing fitting tray kabel, perakitan fitting dikembangake khusus kanggo digunakake ing wilayah sing dikurung.Iku ngidini installers kanggo transisi saka horisontal kanggo lumahing vertikal ing wektu kurang, nggunakake papan Ngartekno kurang.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL1 kaya ing ngisor iki, atur kasedhiya. Lan ing ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL1-T Hesheng Metal Tee-Cross kanggo HL1

    HL1-T Hesheng Metal Tee-Cross kanggo HL1

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diidinake ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.HS uga nawakake macem-macem komponen tangga kabel Hesheng.T-Cross minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka salib 3 arah.

    FITUR

    • Pembagi sing bisa diatur

    • Ndhuwur lan sisih bisa rampung mbukak

    • Tutup datar lan model tutup sloped 20 derajat kasedhiya

    • Perforated fittings lan bagean sakcara

    • Elbows ngemot telung opsi tutup: ngarep, nang lan njaba

    • Nyambungake hardware klebu karo saben model

    • seprapat-giliran latches

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya. Lan kanthi ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL1- C Hesheng Metal Four-Way Cross kanggo HL1

    HL1- C Hesheng Metal Four-Way Cross kanggo HL1

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diidinake ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.HS uga nawakake macem-macem komponen tangga kabel Hesheng.HL1-C Cross minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka salib 4 arah.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang umume sistem liyane, nyediakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja,

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • Tutup Lampiran kanggo Tangga Kabel HL1

    Tutup Lampiran kanggo Tangga Kabel HL1

    HSNawakake sawetara saka sudhut komponen saka Hesheng Cable Ladder HL1, Tray isine kasedhiya kanggo kabeh kelas saka tray.Padha kudu dipasang ing ngendi obyek sing tiba bisa ngrusak kabel utawa ing ngendi tray vertikal bisa diakses dening lalu lintas pejalan kaki utawa kendaraan.Tutup padhet nyedhiyakake perlindungan mekanik maksimal kanggo kabel kanthi panas sing winates.Tutup padhet kasedhiya nganggo utawa tanpa flange.Tutup flange duwe 1⁄2in.flange.

-->