. Grosir Kabel Tangga HL2 produsen lan supplier |Hesheng

Tangga Kabel HL2

Katrangan singkat:

Kabel Ladder HL2 saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik lan Kabel LadderHL2 kanthi bar salib sing padhet beda karo HL1 bar salib berlubang, sing diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.Tray kabel tanggadirancang kanggo nindakake beban kabel luwih abot dibandhingake tray kabel perforated standar.Klompok produk iki nawakake gampang ing aplikasi vertikal.Ing tangan liyane wangun kabel ladders nawakake alam.

 


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Tangga Kabel Hesheng minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga KabelHL2 kanthi bar salib sing padhet beda karo HL1 bar salib berlubang, kangdiijini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

Hesheng Tray kabel tanggadirancang kanggo nindakake beban kabel luwih abot dibandhingake tray kabel perforated standar.Klompok produk iki nawakake gampang ing aplikasi vertikal.Ing tangan liyane wangun kabel ladders nawakake alam.

Tray kabel tanggakalebuloro anggota sisih longitudinal disambungake dening anggota transversal individu lan nyedhiyani pangayoman alur sisih ngalangi lan kekuatan sistem karo fittings radius Gamelan lan pilihan saka sudhut bahan lan Rampung.Bahan sing kasedhiya: Aluminium, Baja Galvanis Pabrik, Baja HDG, lan Baja Tahan Karat.Kabel Tray Rung Spacing kasedhiya ing 6 ", 9", 12 "lan 18" lan Load ambane kasedhiya ing 3 "nganti 9".HSLadder Cable Tray disertifikasi CSA, UL, NEMA, lan disetujoni kanggo digunakake ing aplikasi nuklir lan umume digunakake ing aplikasi kanthi jarak dhukungan menengah nganti dawa 12 kaki nganti 40 kaki lan minangka kabel listrik utawa sistem dhukungan kabel kontrol.

Tangga

Rel sisih sing dibentuk dilas nganti 15⁄8 in. rungs lebar kanggo nyedhiyakake kaku lan kekuatan maksimal.desain Rung kalebu slot dasi kabel eksklusif ing 1 ing tengah.

Ventilasi

Struktur digawe sing kasusun saka rel longitudinal integral utawa kapisah lan ngisor duwe bukaan sing cukup kanggo ngliwati udara lan nggunakake 75% utawa kurang saka area bidang permukaan kanggo ndhukung kabel.

Jarak mbukak maksimum antarane permukaan support kabel saka unsur transversal ora ngluwihi 102 mm (4 in.) ing arah podo karo ril sisih tray (rung kanggo rung).

Palung padat

Lembaran padhet dilas menyang ril sisih baja ing ngisor anak tangga.Desain iki nawakake proteksi kabel tambahan.

Informasi dhasar

rinci

Spesifikasi Produk

produk
rinci

Komponen mlengkung lan krenjang

bagean

Diagram skematis tata letak papan Tangga Kabel

bagean

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

nginstal

Kasus instalasi ing situs kanggo tray kabel kanthi bolongan, tangga kabel logam, trunking kabel logam, tray kabel wire mesh, wireway, saluran kabel, tray kabel ngisor padat, tray kabel polimer, sing bisa ditrapake kanggo Pabrik Pengolahan Aluminium, Pabrik Baja, R&D lan Basis Produksi Pembangkit Listrik Termal TCM, Pusat Data, Teknik Tepi Laut, Hilir Minyak & Gas, Pembakaran Limbah, Pembangkit Listrik.

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->