Tangga Kabel HL3 (FRP)

  • HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

    HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

    Kabel Ladder HL3 saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik lan Kabel Ladder HL3 kanthi nguatake salib bar beda karo HL1 bar perforated salib, sing diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Nampan Tangga Kabel HL3 minangka rong balok sisih sing disambungake karo tangga melintang individu lan struktur iki nyedhiyakake proteksi rel sisih sing padhet lan kekuatan sistem kanthi seri sing cocog karo fitting radius lancar lan macem-macem bahan lan finishing.Bahan sing kasedhiya: Aluminium, Baja Galvanis Pabrik, Baja HDG, lan Baja Tahan Karat.Cable Tray Rung Spacing kasedhiya ing 6″, 9″, 12″ lan 18″ lan Load Depth kasedhiya ing 3″ nganti 9″.

  • HL3-T Hesheng Metal Alumnium Alloy Tee kanggo Tangga Kabel HL3

    HL3-T Hesheng Metal Alumnium Alloy Tee kanggo Tangga Kabel HL3

    Umumé dikenal minangka: ladder tray, kabel runway.Tangga kabel duwe sawetara dawa lurus lan komponen bend sing dirancang kanggo nggampangake ngganti arah utawa level kabel kanthi gampang, tanpa perlu ngowahi komponen apa wae.Tangga diakoni minangka produk sing paling kuat kanggo ndhukung kabel, nyedhiyakake kemampuan muatan sing dhuwur sajrone jarak sing dawa, lan kanthi mangkono asring dipasang ing situs sing perlu kanggo nyebarake kabel kanthi volume kanthi aman, andal lan cepet, sing penting banget kanggo proyek kasebut. pangurus.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, 90 ° Elbow minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor ing papan sudhut mujur, HL3-E Elbow padha terus liwat bagean karo ngiyataken salib bar lan mbukak kabel luwih gedhe saka Hl1 & HL2 Cable andha.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL3 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-E Hesheng Metal Stainless Steel Elbow90 ° Kanggo Tangga Kabel HL3

    HL3-E Hesheng Metal Stainless Steel Elbow90 ° Kanggo Tangga Kabel HL3

    Tangga Kabel HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Kabel LadderHL3 karo ngiyataken salib bar beda saka HL1 saka perforated salib bar lan kang luwih gedhe loading abot saka gaya HL1 .Kabel Ladders sing Applied ing akeh kondisi loro njero ruangan ruangan lan.

    Tangga kabel nduweni desain ril sisih sing prasaja kanthi tangga sing disambungake.Anak tangga dilubangi, sing ndadekake gampang kanggo nyepetake ikatan kabel utawa cleat kabel langsung menyang tangga.
    ● Iku luwih kuwat.Konfigurasi gampang.
    ● Iku luwih kuwat.Konfigurasi gampang.
    ● Air circulation punika free Empu derating saka kabel, supaya kapasitas mbeta saiki ora dibutuhake.
    ● Kurang aksesoris sing dibutuhake.
    ● Bisa nggawa beban luwih akeh
    ● Tangga kabel digunakake ing ruang industri utawa ing ruang paling ngisor, lan liya-liyane, sing dudu wilayah umum.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL3 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-C Hesheng Metal Four Way Cross kanggo Tangga Kabel HL3

    HL3-C Hesheng Metal Four Way Cross kanggo Tangga Kabel HL3

    Sistem tray tangga minangka alternatif biaya sing efektif lan ngidini instalasi kabel sing gampang dening tukang listrik uga akses ing mangsa ngarep kanggo nambah utawa mbusak kabel.Kabeh model diklasifikasikaké UL lan ketemu standar National Electrical Manufacturers Association (NEMA) VE-1 kanggo sistem tray kabel logam.

    Kabel LadderHL3 karo ngiyataken salib bar beda saka HL1 perforated salib bar lan kang luwih gedhe loading abot .Cable Tangga dileksanakake ing macem-macem aplikasi njero ruangan ruangan lan.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, salib 4-way minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor 4 cabang , HL3-C Cross padha karo terus liwat bagean karo ngiyataken salib bar lan mbukak kabel luwih gedhe saka Hl1 & HL2 Cable andha.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL3 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

-->