. Grosir HL3-CL Hesheng Mild Steel karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga produsen lan supplier |Hesheng

HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

Katrangan singkat:

Kabel Ladder HL3 saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik lan Kabel Ladder HL3 kanthi nguatake salib bar beda karo HL1 bar perforated salib, sing diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

Nampan Tangga Kabel HL3 minangka rong balok sisih sing disambungake karo tangga melintang individu lan struktur iki nyedhiyakake proteksi rel sisih sing padhet lan kekuatan sistem kanthi seri sing cocog karo fitting radius lancar lan macem-macem bahan lan finishing.Bahan sing kasedhiya: Aluminium, Baja Galvanis Pabrik, Baja HDG, lan Baja Tahan Karat.Cable Tray Rung Spacing kasedhiya ing 6″, 9″, 12″ lan 18″ lan Load Depth kasedhiya ing 3″ nganti 9″.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Tangga Kabel Hesheng
Hesheng Cable Ladder minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik. Biasane dikenal minangka: tray tangga, landasan pacu kabel.Tangga kabel nduweni macem-macem dawa lurus lan fitting wangun sing beda-beda sing dirancang kanggo nggampangake ngganti arah utawa level kabel kanthi gampang, tanpa perlu ngowahi komponen apa wae.Tangga dianggep minangka produk sing paling kuat sing kasedhiya kanggo ndhukung kabel, nyedhiyakake kemampuan muatan sing dhuwur sajrone rentang sing dawa, lan kanthi mangkono asring dipasang ing situs sing perlu kanggo nyebarake kabel kanthi volume dhuwur kanthi aman, andal lan cepet. marang para manajer proyek.

Kabel LadderHL3 kanthi bar salib sing nguatake, dadi beban kabel sing luwih gedhe tinimbang HL1 & HL2 kanthi struktur khusus, lan sifat tahan api lan anti-karat sing luwih apik yen digawe saka FRP, sing diidini ing macem-macem ruangan ruangan lan ruangan. aplikasi.

Hesheng Group nyedhiyakake seri dhukungan kabel:
Wire Mesh Cable Tray, Perforated Cable Tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wire way, Strut Channel lan aksesoris.Produk kita bisa digunakake kanthi akeh ing konstruksi, energi, listrik, pabrik.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)

Rampung standar HS Perforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu lawang layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,
· H--- Hot Dip Galvanis.
· G --- baja pra-galvanis.
· S4-- Baja Tahan Karat SS304.
· S6-- Baja Tahan Karat SS316.
· P --- Dilapisi bubuk.
· A--- Aluminium.
· FRP-Fiberglass Reinforced Plastics/ GRP.

Saben Piece saka HSCable Tangga wis dawa rata-rata 3000 mm, 6000 mm lan dawa liyane kasedhiya minangka saben klien requirement.Moreover, HS uga ngembangaken macem-macem aksesoris kanggo kita sawetara kang digunakake kanggo support & instalasi kabel liwat Tangga Kabel.

Aksesoris kasebut ing ngisor iki:
· Fitting
· Klempit

Ndhukung Kaluwihan:
· Saka momotan entheng nganti abot
· Stabilitas lateral sing apik · Ora ana pinggiran sing cetha
· Profil mbukak nyedhiyakake proteksi karat sing luwih apik
· Ngurangi bobot tanpa kelangan kekuwatan

Informasi dhasar

rinci

Informasi dhasar

rinci

Spesifikasi Produk

produk
produk

HL3-Kabel Tangga Komponen

bagean

Diagram skematis tata letak papan Tangga Kabel

bagean

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

nginstal

Kasus instalasi ing situs kanggo tray kabel kanthi bolongan, tangga kabel logam, trunking kabel logam, tray kabel wire mesh, wireway, saluran kabel, tray kabel ngisor padat, tray kabel polimer, sing bisa ditrapake kanggo Pabrik Pengolahan Aluminium, Pabrik Baja, R&D lan Basis Produksi Pembangkit Listrik Termal TCM, Pusat Data, Teknik Tepi Laut, Hilir Minyak & Gas, Pembakaran Limbah, Pembangkit Listrik.

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->