Kabel Trunking HT1

  • HT1 Hesheng Metal Cable Trunking Kanthi Wide-Range Fittings

    HT1 Hesheng Metal Cable Trunking Kanthi Wide-Range Fittings

    Kabel Trunking saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.

    Kabel Trunking diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Keuntungan Trunking Kabel:

    · Cara instalasi sing murah lan gampang.

    · Kabel ditutup ing trunking, ora ana risiko insulasi kabel bakal rusak.

    · Kabel aman saka bledug lan asor.

    · Alternatif bisa.

    · Sistem Trunking duwe umur dawa.

    Kekurangan:

    · Larang dibandhingake karo sistem wiring liyane.

    · Care lan workmanship apik dibutuhake kanggo mesthekake instalasi sukses.

  • HT1-RR Hesheng Metal Riser Tangan Kanan kanggo Trunking Kabel

    HT1-RR Hesheng Metal Riser Tangan Kanan kanggo Trunking Kabel

    Cable Trunking of HS minangka salah sawijining sistem pendukung kabel sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.HT1-RR Reducer Tangan Kanan minangka salah sawijining komponen trunking kabel Hesheng, digunakake minangka konektor reducer ing sisih tengen.

    Kabel Trunking diijini kanggo aplikasi manajemen kabel njero ruangan lan ruangan

    Siji opsi liyane kanggo nyimpen lan nyimpen kabel diatur nalika instalasi.Sistem penahanan sing bakal dipilih bakal dipengaruhi dening macem-macem faktor, kalebu jinis bangunan lan sistem kabel.Kajaba iku, anggaran lan pertimbangan praktis liyane ing bangunan kasebut uga bakal duwe peran penting.

  • HT1-LR Hesheng Metal Reducer Tangan Kiri kanggo Kabel Trunking

    HT1-LR Hesheng Metal Reducer Tangan Kiri kanggo Kabel Trunking

    Kabel Trunking saka HS minangka sistem wiring terlampir sing digunakake kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.HT1-LR Left Hand Reducer minangka salah sawijining komponen trunking kabel Hesheng, ditrapake minangka konektor reducer ing sisih kiwa.

    Kabel Trunking diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Keuntungan Trunking Kabel:

    · cukup lan gampang ngramut lan instalasi sarana.

    · Kabel kasebut ana ing trunking, ora ana risiko insulasi kabel bakal rusak.

    · Kabel cukup aman kanggo bledug lan asor.

    · Gantian gampang diakses.

    · Sistem Trunking nduweni umur layanan sing dawa.

  • HT1-UTAWA Hesheng Metal njaba Riser kanggo kabel Trunking

    HT1-UTAWA Hesheng Metal njaba Riser kanggo kabel Trunking

    Ana luwih saka siji opsi kanggo nyimpen lan njaga kabel sing diatur sajrone instalasi.Sistem penahanan sing bakal dipilih bakal dipengaruhi dening macem-macem faktor, kalebu jinis bangunan lan sistem kabel.Kajaba iku, anggaran lan pertimbangan praktis liyane ing bangunan kasebut uga bakal duwe peran gedhe.

    Trunking nuduhake pager sing nglindhungi kabel.Umume kasus, bentuke persegi dowo utawa persegi lan duwe tutup sing bisa dicopot.Nggunakake sistem trunking bebarengan karo sistem saluran nawakake luwih penak lan keluwesan.Nalika trunking minangka kerangka saben instalasi, saluran nutupi kabel ing njaba sistem trunking nganti tekan kothak stopkontak.

    Kabel Trunking saka HSistem manajemen kabel tertutup sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.HT1- UTAWA Outside Riser minangka salah sawijining komponen, digunakake minangka bend munggah vertikal.

  • HT1-IR Hesheng Metal Nang Riser kanggo Kabel Trunking

    HT1-IR Hesheng Metal Nang Riser kanggo Kabel Trunking

    Kabel Trunking saka HSistem manajemen kabel tertutup sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.HT1- IR Inside Riser minangka salah sawijining komponen, digunakake minangka bend vertikal mudhun.

    Ana macem-macem jinis lan ukuran trunking.Sinau babagan macem-macem opsi penting.Ing ngisor iki jinis trunking populer:

    Kabel trunking.Ing jinis sistem trucking iki, tutup katahan ing Panggonan dening turnbuckles.Bus-bar trunking.Ing jinis trunking iki, tembaga utawa aluminium digunakake kanggo nglindhungi komponen.Trunking cahya.Tipe trunking iki dipasang kanthi bukaan madhep mudhun.Biasane digunakake kanggo luminaries.Trunking multi-kompartemen.Sistem trunking jinis iki ngidini pamisahan layanan lan voltase sing beda-beda.

  • HT1-T Hesheng Metal Galvanized -Coated Tee-Cross kanggo Hesheng Kabel Trunking

    HT1-T Hesheng Metal Galvanized -Coated Tee-Cross kanggo Hesheng Kabel Trunking

    Cable Trunking of HS minangka sistem manajemen kabel tertutup sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.HT1- T Tee iku salah siji saka komponen trunking kabel Hesheng, digunakake minangka konektor ing panggonan sudhut cabang 3-cara. Ana luwih saka siji pilihan kanggo nyimpen lan supaya kabel diatur sak instalasi.Sistem penahanan sing bakal dipilih bakal dipengaruhi dening macem-macem faktor, kalebu jinis bangunan lan sistem kabel.Kajaba iku, anggaran lan pertimbangan praktis liyane ing bangunan kasebut uga bakal duwe peran gedhe.

  • HT1-MR Hesheng Metal Tengah Reducer kanggo Kabel Trunking

    HT1-MR Hesheng Metal Tengah Reducer kanggo Kabel Trunking

    Trunking Listrik nyedhiyakake proteksi sing apik kanggo konduktor sing ditutup saka impact, kelembapan, lan uap kimia.Nomer sing beda-beda, ukuran, lan jinis konduktor bisa ditarik menyang trunking, sing nyederhanakake desain lan konstruksi dibandhingake karo macem-macem kabel utawa biaya kabel komposit sing disesuaikan.Sistem kabel ing bangunan bisa uga kerep owah-owahan.Owah-owahan kabel sing kerep digawe luwih gampang lan luwih aman kanthi nggunakake trunking listrik, amarga konduktor sing ana bisa ditarik lan dipasang konduktor anyar, kanthi gangguan cilik ing dalan trunking.

    Keuntungan Trunking Kabel:

    · Cara instalasi sing murah lan gampang.

    · Kabel ditutup ing trunking, ora ana risiko insulasi kabel bakal rusak.

    · Kabel aman saka bledug lan asor.

    · Alternatif bisa.

    · Sistem Trunking duwe umur dawa.

    Kekurangan:

    · Larang dibandhingake karo sistem wiring liyane.

    · Care lan workmanship apik dibutuhake kanggo mesthekake instalasi sukses.

  • HT1-C Hesheng Metal Four-Way Cross kanggo Kabel Trunking

    HT1-C Hesheng Metal Four-Way Cross kanggo Kabel Trunking

    Kabel Trunking saka HS minangka sistem kabel sirkuit sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.HT1- C Cross minangka salah sawijining komponen trunking kabel Hesheng, digunakake minangka konektor ing panggonan persimpangan cabang 4 arah.

    Keunggulan Kabel Trunking

    · instalasi ekonomi lan gampang.

    · terlampir ing trunking, iku angel kanggo jampel kabel numpes lan corroded.

    · Gantian gampang ditampa.

    · Sistem Trunking nduweni umur layanan sing dawa.

    Kekurangan:

    · Larang dibandhingake karo sistem wiring liyane.

    · Care lan workmanship apik dibutuhake kanggo mesthekake instalasi sukses.

-->