Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita ora mung duwe pabrik dhewe nanging uga duwe saham ing sawetara perusahaan liyane.

Layanan apa sing bisa sampeyan tawarkan?

A: Kita minangka pabrikan kanthi macem-macem sistem tray kabel listrik lan jaringan, sampeyan bisa nikmati layanan blanja siji-mandeg saka perusahaan kita. Produsen nyopir kualitas lan biaya kanthi sertifikat ISO9001, CE, NEMA, UL, SGS kanggo nyedhiyakake produk sing dipercaya pelanggan karo rega paling competitive.

Kepiye carane nggawe komitmen supaya bisa lulus ujian?

A: Kita duwe lab profesional kanggo nindakake tes ing ngisor iki:
a. tes loading aman
b. Uji ketebalan galvanis
c. tes semprotan uyah
d.kontinuitas listrik

Apa keuntungan produk sampeyan:

A:
a.Ngurangi biaya lan wektu instalasi
b. Gampang kanggo ngganti, nambah lan mindhah
c. Lumahing padhang tegese materi lan kualitas apik
d.Peralatan kabel listrik lan jaringan kita duwe kualitas sing padha karo merek terkenal internasional.

Sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: Ya, sampeyan bisa njaluk conto gratis.

Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Miturut dhaptar pesenan lan jumlahe, biasane pangiriman ing 15-25 dina.

Kenapa milih kita?

A:
Sertifikat Resmi Cable Tray Worldwide
Kita wis disertifikasi dening ISO9001 ing China, UL ing AS lan CE ing EU kanthi desain profesional lan teknik produksi sing apik banget.Sertifikasi kasebut minangka langkah pertama kita menyang pasar Internasional.
Cable Tray Aliran Produksi Strictly Ngatur
Pabrik kita duwe macem-macem jinis mesin CNC, mesin modeling berkualitas tinggi, peralatan pangolahan, sing menehi jaminan paling kuat kanggo produk berkualitas tinggi.
Sistem Traceability Quality Tray Kabel Dijaga
Supaya bisa ngladeni produk sing berkualitas, penting kanggo nguji produk sing diprodhuksi sadurunge dikirim.Ing sesi iki, Pabrik kita ngembangake prosedur uji coba sing paling ketat, lan nglatih inspektur pabrik saliyane peralatan inspeksi produk tingkat dhuwur.


-->