. Grosir HC1-C Hesheng Perforated Cable Tray produsen lan supplier |Hesheng

HC1-C Hesheng Perforated Kabel Tray

Katrangan singkat:

HS Nawakake sawetara saka sudhut nampan kabel ngisor perforated utawa ngalangi, kang siji-wektu ngecor, nggunakake bahan mentahan kualitas kayata Pre-galvanis (GI), HDG, SS, AL, FRP etc. karo kaluwihan saka anti-karat, prasaja -dianggo lan kekiatan.

Nampan kabel berlubang iki ditawakake ing macem-macem jinis, umume digawe saka baja ringan.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Hesheng sistem tray kabel ngisor ngalangi lan perforated solusi becik kanggo kabel instrumentation lan kabel listrik nganggo ing aplikasi Manajemen kabel industri utawa komersial, ngewangi ngilangke perlu kanggo saluran utawa andha.
Saluran Kabel Trays kasusun saka siji-Piece, ngisor ventilated utawa ngalangi sing ana ing anggota sisih longitudinal.Nyedhiyakake ventilasi kanthi frekuensi dhukungan kabel sing ditambahake lan konfigurasi ngisor nyedhiyakake dhukungan kabel saben 4 utawa kurang inci.Kasedhiya ing bahan logam lan nonlogam.Umume digunakake karo kabel kontrol lan instrumentasi ing aplikasi ngasilake panas moderat kanthi rentang dhukungan sing cendhak nganti menengah saka 5 kaki nganti 20 kaki.Trough kabel tray ngisor kasedhiya ing flat sheet utawa corrugation sing 3 kaping kuwat lan 21 kaping stiffer saka flat sheet ngisor.Corrugated lapisan antarane jointing bagean ngilangke perlu kanggo splices lapisan ngisor.Load Depths: 3 "liwat 9". Channel Kabel Tray kasedhiya ing jinis materi ing ngisor iki: baja pabrik, baja karbon, baja wis galvanis, HDG baja, lan stainless steel, aluminium, polimer alloy, plastik, FRP utawa GRP.

tray kabel perforated ngidini kanggo terus utawa lampiran kabel, lan boros panas.
Tray kabel perforated terus-terusan ngidini kanggo dhukungan kabel pancet.Produk kita kalebu Wire Mesh Cable Tray, Cable Tray karo bolongan, padhet pan ngisor kabel tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wireway, Strut Channel lan aksesoris, kang bisa digunakake digunakake ing construction, energi, listrik lan tanduran.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)
Saben Piece sakcara saka tray kabel perforated kita duwe dawa rata-rata 3000 mm, dawa liyane kasedhiya kanggo syarat pelanggan.
Kajaba iku, HS uga ngembangake macem-macem aksesoris kanggo macem-macem kita sing digunakake kanggo dhukungan & instalasi kabel liwat tray kabel.

Aksesoris kasebut ing ngisor iki:
· Fitting
· Klempeng
· Ndhukung

Kaluwihan:
· Tahan korosi
· Gampang diinstal
· Daya tahan

produk

Metal Perforated Cable Tray HC1 Spesifikasi

spesifikasi

Kode Order

W

H

L

HC1

HC1-50-50

50

50

3000

HC1-100-50

100

50

3000

HC1-150-50

150

50

3000

HC1-200-50

200

50

3000

HC1-250-50

250

50

3000

HC1-300-50

300

50

3000

HC1-400-50

400

50

3000

HC1-450-50

450

50

3000

HC1-500-50

500

50

3000

HC1-600-50

600

50

3000

HC1-75-75

75

75

3000

HC1-100-75

100

75

3000

HC1-150-75

150

75

3000

HC1-200-75

200

75

3000

HC1-250-75

250

75

3000

HC1-300-75

300

75

3000

HC1-400-75

400

75

3000

HC1-450-75

450

75

3000

HC1-500-75

500

75

3000

HC1-600-75

600

75

3000

HC1-100-100

100

100

3000

HC1-150-100

150

100

3000

HC1-200-100

200

100

3000

HC1-250-100

250

100

3000

HC1-300-100

300

100

3000

HC1-400-100

400

100

3000

HC1-450-100

450

100

3000

HC1-500-100

500

100

3000

HC1-600-100

600

100

3000

Komponen mlengkung lan krenjang

hc

Diagram skematis tata letak papan Cable Tray

produk

Proses Produksi

baris produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris produksi kabel tray lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

kasus Instalasi ing situs kanggo tray kabel perforated HC1

sertifikat

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->