. Grosir Hesheng Metal perforated Cable tray HC2 produsen lan supplier |Hesheng

Hesheng Metal perforated Kabel tray HC2

Katrangan singkat:

HS Nawakake sawetara saka sudhut perforated tray kabel andha kang siji-wektu ngecor, nggunakake bahan mentahan kualitas kayata Pre-galvanis (GI), HDG, SS, AL, FRP etc. karo kaluwihan saka anti-karat, gampang-instalasi, kekiatan lan bobot entheng.

Produk kita nduweni kualifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, produksi kita dikontrol kanthi ketat miturut peraturan ISO9001.Produk tray kabel uga entuk persetujuan lan entuk sertifikat CE,UL,CUL.Kita uga seneng menehi sertifikat liyane kanggo pelanggan kanggo promosi adol ing wilayahe.

Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem jinis, umume digawe saka baja ringan.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Hesheng ngalangi lan perforated ngisor kabel andha sistem tray punika solusi becik kanggo kabel instrumentation lan kabel listrik nganggo ing industri utawa komersial aplikasi Manajemen kabel, ngewangi ngilangke perlu kanggo saluran utawa andha.
Nampan kabel kita digawe saka baja tahan karat, paduan, lembaran baja pra-galvanis lan baja karbon kanthi perawatan permukaan elektro-galvanizing, hot dip galvanizing, penyemprotan bubuk, sing menehi perlindungan produk saka teyeng, karat, nganti nambah urip layanan.
Iki minangka sistem manajemen kabel sing kasusun saka tray, sistem dhukungan sing dipasang, bagean ganti arah, bagean sambungan lan fitting kanthi tujuan nggawa lan ndandani kabel kanthi aman ing instalasi listrik.
tray kabel perforated ngidini kanggo terus utawa lampiran kabel, lan boros panas.
Tray kabel perforated terus-terusan ngidini kanggo dhukungan kabel pancet.Produk kami terdiri dari Wire Mesh Cable Tray, Cable Tray with holes, ladder cable tray, solid pan bottom cable tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wire way, Strut Channel lan aksesoris, sing bisa digunakake ing konstruksi, energi, listrik lan aksesoris. tanduran.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)
HS nyedhiyakake aksesoris tray kabel lengkap kanthi instalasi sing gampang. Siku horisontal, tee horisontal, salib horisontal, peredam horisontal, siku vertikal munggah, njero, siku vertikal mudhun, konektor, lsp.

HSNawakake sawetara saka sudhut perforated tangga kabel tray HC2, kang siji-wektu ngecor, nggunakake kualitas bahan baku kayata Pre-galvanis (GI), HDG, SS, AL, FRP etc. karo kaluwihan saka anti-karat, prasaja- panggunaan lan kekiatan.

Aksesoris kasebut ing ngisor iki:
· Fitting
· Klempeng
· Ndhukung

Kaluwihan:
· Tahan korosi
· Gampang diinstal
· Daya tahan
· Bobot entheng

Metal Perforated Kabel Tray HC2

produk
spesifikasi

Hesheng sistem tray kabel ngisor ngalangi lan perforated solusi becik kanggo kabel instrumentation lan kabel listrik nganggo ing aplikasi Manajemen kabel industri utawa komersial, ngewangi ngilangke perlu kanggo saluran utawa andha.
tray pan ngisor perforated ngidini kanggo terus utawa lampiran kabel, lan boros panas.
Tray ngisor ngalangi terus-terusan ngidini kanggo dhukungan kabel pancet.Produk kami kalebu Wire Mesh Cable Tray, Cable Tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wireway, Strut Channel lan aksesoris, sing bisa digunakake ing konstruksi, energi, listrik, pabrik.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)

Komponen mlengkung lan krenjang

aplikasi

Diagram skematis tata letak papan Cable Tray

aplikasi

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    -->