. Grosir HM-P Hesheng Metal NEMA Pan produsen lan supplier |Hesheng

HM-P Hesheng Metal NEMA Pan

Katrangan singkat:

Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi sampurna ing atine lan karo emphasis ing easiness lan aksesibilitas kanggo yakuwi ing properti saka reresik lan boros panas.

HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja tambahan ing aplikasi industri abot, komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM-P Pan iku salah siji saka komponen Hesheng wire mesh kabel tray.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Wire Mesh Kabel Tray HM-P Pan
HM Wire Mesh Cable Tray lan Wire Basket nampan kabel nawakake permukaan dhukungan kabel kaping pindho kanggo ndhukung komunikasi data lan kabel serat optik sing luwih apik saliyane ngirit wektu lan dhuwit ing proyek dhukungan kabel tugas sing luwih entheng.Situs proyek, sistem dhukungan sing bisa adaptasi lapangan utamane kanggo kabel voltase rendah, telekomunikasi, lan serat optik.Nampan kabel Wire Mesh kasedhiya ing seng dilapisi, dicet, lan stainless steel, wire mesh.Nampan kabel tray Wire Mesh umume digunakake kanggo aplikasi telekomunikasi lan serat optik lan dipasang ing rentang dhukungan sing cendhak, 4 nganti 8 kaki.Desain unik saka Techtray Hesheng, kanthi sistem kothak 2 "x 4" ndadekake pilihan sing jelas kanggo dhukungan paling lengkap saka kabel serat optik lan komunikasi sing sensitif.

Hesheng Group nyedhiyakake seri ndhukung kabel: Wire Mesh Cable Tray, Perforated Cable Tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wire way, Strut Channel lan aksesoris.Produk kita bisa digunakake kanthi akeh ing konstruksi, energi, listrik, pabrik.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)

HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi komersial lan industri ringan.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM-P Pan minangka salah sawijining komponen saka tray kabel bolong kabel Hesheng, digunakake kanggo muatan kabel tugas.
Rampung standar HS Wire Mesh Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:
· H--- Hot Dip Galvanis.
· G --- baja pra-galvanis.
· S4-- Baja Tahan Karat SS304.
· S6-- Baja Tahan Karat SS316.

Thanks kanggo struktur khusus, iki minangka solusi sing paling cocog kanggo instalasi ing ngendi pemanasan kabel dhuwur lan / utawa kebersihan industri dibutuhake.Sistem tray kabel wire mesh cocok kanggo:
• industri panganan
• industri kimia
• tukang mesin
• lingkungan kantor lan komputer
• panginstalan listrik ing umum
• pusat data

Informasi dhasar

Kode Order

W (mm)

L (mm)

HM*-P-50

50

3000

HM*-P-100

100

3000

HM*-P-150

150

3000

HM*-P-200

200

3000

HM*-P-250

250

3000

HM*-P-300

300

3000

HM*-P-450

450

3000

HM*-P-600

600

3000

Spesifikasi Produk

produk

Kode Order

W (mm)

L (mm)

HM*-P-50

50

3000

HM*-P-100

100

3000

HM*-P-150

150

3000

HM*-P-200

200

3000

HM*-P-250

250

3000

HM*-P-300

300

3000

HM*-P-450

450

3000

HM*-P-600

600

3000

Wire Mesh Kabel Tray Komponen HM1

hm1

Diagram skematis tata letak papan Wire Mesh Cable Tray

hm1

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hm1

Kasus instalasi ing situs kanggo tray kabel kanthi bolongan, tangga kabel logam, trunking kabel logam, tray kabel wire mesh, wireway, saluran kabel, tray kabel ngisor sing padhet, tray kabel alloy polimer, sing bisa ditrapake ing

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->