. Grosir HM1 Hesheng Metal Stainless Steel Wire Mesh Cable Tray produsen lan supplier |Hesheng

HM1 Hesheng Metal Stainless Steel Wire Mesh Kabel Tray

Katrangan singkat:

Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.

Sistem tray kabel basket Hesheng digawe saka komponen baja tahan lama kanthi kualitas sing paling dhuwur, resistif kanggo korosi lan kanthi resistensi kimia sing apik.

HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi industri komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Wire Mesh Kabel Tray HM1
Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.
Sistem tray kabel basket Hesheng digawe saka komponen baja tahan lama kanthi kualitas sing paling dhuwur, resistif kanggo korosi lan kanthi resistensi kimia sing apik.
Basket kabel trays dikirim ing dawa 118 inc./ 3000 mm.jembaré beda-beda gumantung saka 1 inc.kanggo 24 inc./ 25 mm kanggo 600 mm, lan dhuwur saka 1 inc.iki 8 inc./ 25 mm kanggo 200 mm.
Kabeh tray kabel bolong digawe saka bahan stainless steel bunder sing alus ing kabel, pipa, installer lan personel pangopènan.
Sistem tray kabel basket wire mesh ngatasi masalah transportasi energi ing kabel - prasaja, efektif lan bener lingkungan.
Wire Mesh Cable Tray lan Wire Basket nampan kabel nawakake permukaan dhukungan kabel kaping pindho kanggo ndhukung komunikasi data lan kabel serat optik sing luwih apik saliyane ngirit wektu lan dhuwit ing proyek dhukungan kabel sing luwih entheng.Situs proyek, sistem dhukungan sing bisa adaptasi lapangan utamane kanggo kabel voltase rendah, telekomunikasi, lan serat optik.
Rampung standar HS Perforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu lawang layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,
· H--- Hot Dip Galvanis.
· G --- baja pra-galvanis.
· S4-- Baja Tahan Karat SS304.
· S6-- Baja Tahan Karat SS316.

Sistem tray kabel wire mesh cocok kanggo:
• industri panganan
• industri kimia
• tukang mesin
• lingkungan kantor lan komputer
• panginstalan listrik ing umum
• pusat data

produk

Informasi dhasar

Kode Order

W (mm) H (mm) L (mm)

HM1

HM1-50-35

50

35

3000

HM1-100-35

100

35

3000

HM1-150-35

150

35

3000

HM1-200-35

200

35

3000

HM1-250-35

250

35

3000

HM1-300-35

300

35

3000

HM1-450-35

450

35

3000

HM1-600-35

600

35

3000

HM1-50-50

50

50

3000

HM1-100-50

100

50

3000

HM1-150-50

150

50

3000

HM1-200-50

200

50

3000

HM1-250-50

250

50

3000

HM1-300-50

300

50

3000

HM1-450-50

450

50

3000

HM1-600-50

600

50

3000

HM1-100-100

100

100

3000

HM1-150-100

150

100

3000

HM1-200-100

200

100

3000

HM1-250-100

250

100

3000

HM1-300-100

300

100

3000

HM1-450-100

450

100

3000

HM1-600-100

600

100

3000

Spesifikasi Produk

hm1
hm1

Kode Order

W (mm) H (mm) L (mm)

HM1

HM1-50-35

50

35

3000

HM1-100-35

100

35

3000

HM1-150-35

150

35

3000

HM1-200-35

200

35

3000

HM1-250-35

250

35

3000

HM1-300-35

300

35

3000

HM1-450-35

450

35

3000

HM1-600-35

600

35

3000

HM1-50-50

50

50

3000

HM1-100-50

100

50

3000

HM1-150-50

150

50

3000

HM1-200-50

200

50

3000

HM1-250-50

250

50

3000

HM1-300-50

300

50

3000

HM1-450-50

450

50

3000

HM1-600-50

600

50

3000

HM1-100-100

100

100

3000

HM1-150-100

150

100

3000

HM1-200-100

200

100

3000

HM1-250-100

250

100

3000

HM1-300-100

300

100

3000

HM1-450-100

450

100

3000

HM1-600-100

600

100

3000

Wire Mesh Kabel Tray Komponen HM1

hm1

Diagram skematis tata letak papan Wire Mesh Cable Tray

hm1

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hm1

Kasus instalasi ing situs kanggo tray kabel kanthi bolongan, tangga kabel logam, trunking kabel logam, tray kabel wire mesh, wireway, saluran kabel, tray kabel ngisor sing padhet, tray kabel alloy polimer, sing bisa ditrapake ing

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->