. Grosir HM2 Hesheng Metal Alumnium Alloy Wire Mesh Cable Tray produsen lan supplier |Hesheng

HM2 Hesheng Metal Alumnium Alloy Wire Mesh Kabel Tray

Katrangan singkat:

Sistem pendukung Kabel HSWire Mesh HM2 diprodhuksi saka kabel baja kekuatan dhuwur ASTM A510.Proses welding kanthi otomatis ngasilake bolong kawat sing terus-terusan, sing dibentuk dadi sistem Tray Kabel Wire Mesh.Pola wire mesh standar 2″x4″(50×100mm) dirancang kanggo fleksibilitas maksimal lan tampilan sing beda saka pinggiran lurus saka HM1 pinggiran waving, saéngga gampang nglereni lapangan, mlengkung, perakitan lan kabel sing trep.

HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi industri komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Wire Mesh Kabel Tray HM1
Sistem pendukung Kabel HSWire Mesh HM2 minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel listrik lan kabel. Sistem tray kabel basket Hesheng digawe saka komponen baja sing paling tahan lama, tahan korosi lan tahan kimia sing apik.

Basket kabel trays dikirim ing dawa 118 inc./ 3000 mm.jembaré beda-beda gumantung saka 1 inc.kanggo 24 inc./ 25 mm kanggo 600 mm, lan dhuwur saka 1 inc.iki 8 inc./ 25 mm kanggo 200 mm.
Kabeh tray kabel bolong digawe saka bahan stainless steel bunder sing alus ing kabel, pipa, installer lan personel pangopènan.

Sistem tray kabel basket wire mesh ngatasi masalah transportasi energi ing kabel - prasaja, efektif lan bener lingkungan.
Hesheng Group nyedhiyakake seri ndhukung kabel: Wire Mesh Cable Tray, Perforated Cable Tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wire way, Strut Channel lan aksesoris.Produk kita bisa digunakake kanthi akeh ing konstruksi, energi, listrik, pabrik.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)

Nampan kabel bolong tugas abot digawe nganggo zigzagging, kabel longitudinal lan kabel sisih pindho lan ngisor, kombinasi sing njamin kapasitas beban sing abot.
Kanthi jarak console 3000 mm, tray bisa nangani beban titik 200 kg tanpa karusakan.Kanggo alasan safety, mlaku ing tray kabel ora diidini.
Baki kasebut kaping telu luwih kuwat tinimbang tray kabel tradisional, yaiku nduweni kekuatan sing padha karo tangga kabel.Tee tray, Cross tray, bend lan ngarepke bisa digawe ing padha gampang lan cepet cara karo trays kabel tradisional.Kabeh fitting kanggo Déwan lan instalasi padha digunakake kanggo tray kabel tradisional.
Tray kabel basket tugas abot diprodhuksi ing jembaré saka 100 kanggo 600 mm ing hot-dip galvanis, uga stainless, baja tahan asam.

Rampung standar HS Perforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu lawang layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,
· H--- Hot Dip Galvanis.
· G --- baja pra-galvanis.
· S4-- Baja Tahan Karat SS304.
· S6-- Baja Tahan Karat SS316.

Kaluwihan:
· Bobot entheng, beban abot
· Kuwat, serba guna
· Gampang kanggo nginstal lan njaga

Saben potongan HSWire Mesh Cable Tray nduweni dawa rata-rata 3000 mm, dawa liyane kasedhiya kanggo syarat pelanggan.
Kanthi ora perlu kanggo bends kapisah, risers, Tees lan salib, dawa HS Wire Mesh Kabel Tray bisa fabricated kanggo cocog aplikasi ing situs.

produk

Informasi dhasar

Kode Order

W (mm) H (mm) L (mm)

HM2

HM2-50-50

50

35

3000

HM2-100-50

100

35

3000

HM2-150-50

150

35

3000

HM2-200-50

200

35

3000

HM2-250-50

250

35

3000

HM2-300-50

300

35

3000

HM2-450-50

450

35

3000

HM2-600-50

600

35

3000

HM2-50-50

50

50

3000

HM2-100-50

100

50

3000

HM2-150-50

150

50

3000

HM2-200-50

200

50

3000

HM2-250-50

250

50

3000

HM2-300-50

300

50

3000

HM2-450-50

450

50

3000

HM2-600-50

600

50

3000

HM2-100-50

100

100

3000

HM2-150-50

150

100

3000

HM2-200-50

200

100

3000

HM2-250-50

250

100

3000

HM2-300-50

300

100

3000

HM2-450-50

450

100

3000

HM2-600-50

600

100

3000

Spesifikasi Produk

hm1
hm1

Kode Order

W (mm) H (mm) L (mm)

HM2

HM2-50-50

50

35

3000

HM2-100-50

100

35

3000

HM2-150-50

150

35

3000

HM2-200-50

200

35

3000

HM2-250-50

250

35

3000

HM2-300-50

300

35

3000

HM2-450-50

450

35

3000

HM2-600-50

600

35

3000

HM2-50-50

50

50

3000

HM2-100-50

100

50

3000

HM2-150-50

150

50

3000

HM2-200-50

200

50

3000

HM2-250-50

250

50

3000

HM2-300-50

300

50

3000

HM2-450-50

450

50

3000

HM2-600-50

600

50

3000

HM2-100-50

100

100

3000

HM2-150-50

150

100

3000

HM2-200-50

200

100

3000

HM2-250-50

250

100

3000

HM2-300-50

300

100

3000

HM2-450-50

450

100

3000

HM2-600-50

600

100

3000

Wire Mesh Kabel Tray Komponen HM1

hm1

Diagram skematis tata letak papan Wire Mesh Cable Tray

hm1

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hm1

Kasus instalasi ing situs kanggo tray kabel kanthi bolongan, tangga kabel logam, trunking kabel logam, tray kabel wire mesh, wireway, saluran kabel, tray kabel ngisor sing padhet, tray kabel alloy polimer, sing bisa ditrapake ing

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->