. Grosir HPCC Hesheng Polymer Alloy Plastic Cable Channel(PVC) produsen lan supplier |Hesheng

Saluran Kabel Plastik Paduan Polimer HPCC Hesheng (PVC)

Katrangan singkat:

Saluran kabel minangka sistem pendukung kabel sing ditutup kanthi lengkap.Bentenipun saka tray ing konsep punika rasio dhuwur lan jembaré beda.Baki cethek lan amba, lan saluran kabel nduweni ambane tetep.Iku paling cocok kanggo mbikak kabel komputer, kabel komunikasi lan kabel kontrol lan kabel liyane karo kurang panas.Kabel kothak logam bisa nggawe kabel listrik sing ringkih bebas saka gangguan garis listrik sing kuwat, kabel kasebut bisa entuk perlindungan sing apik saka lingkungan lembab lan korosif kanthi kabel kothak plastik.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Ringkesan PHQ- kekuatan dhuwur whisker dipunéwahi tray kabel plastik

★Kumis kalsium karbonat minangka serat cendhak mikro/nano sing ditanam saka kristal tunggal kanthi kemurnian dhuwur.Kekuwatan mekanike padha karo kekuwatan sing diasilake dening gaya interatomik sing cedhak.Struktur kumis sing berorientasi banget ora mung ndadekake kekuatan dhuwur, modulus dhuwur lan elongasi dhuwur, nanging uga nduweni sifat listrik, cahya, magnetik, dielektrik, konduktif lan super-listrik.Kekuwatan kumis luwih dhuwur tinimbang serat pokok liyane.Kumis wutah utamane digunakake kanggo bahan komposit bisa dipérang dadi kumis organik lan kumis anorganik.Kumis anorganik kalebu kalsium sulfat lan kalsium karbonat, sing ditrapake ing bidang bahan komposit polimer.

★ Ing awal 2008, perusahaan ngenalaken teknologi Jerman kanggo riset lan pangembangan dhuwur kekuatan whisker dipunéwahi tray kabel plastik, produk wis sawetara hak properti intelektual sawijining.PHQ dhuwur-kekuatan whisker dipunéwahi tray kabel plastik utamané digawe ing resin PVC, ABS, bahan kumis saka resistance uv lan akeh jinis engineering plastik modifier dening teknologi Processing saka panas nyawiji lan mencet struktur .its kang saka tembok pindho hollowed. metu lan bar dikiataken bebarengan, dumadi saka sisih kiwa lan tengen Papan, piring longitudinal lan tutup piring.Alur cembung lan cekung ing sisih lan ngisor panel dipasang bebarengan kekuatan lan ayu, Sambungan antarane trays kabel gampang kanggo nginstal dening struktur cembung lan alur cekung ing sisih lan panel ngisor dipasang bebarengan karo nyudo sambungan.

Informasi dhasar

spesifikasi
beda

Spesifikasi Produk

ukuran

Kode Order

Spesifikasi

B1 (mm)

H1 (mm)

L (mm)

PHQ-C-1A

50

50

3000

100

50/100

200

 

300

400

500

600

800

1000

1200

Tata letak papan Sistem Pendukung Kabel Alloy Polimer

rinci

Komponen Bends saka Polymer Alloy Cable Supporting System

sistem

Kurung lan Fitting saka Polymer Alloy Cable Support System

sistem

Napa milih tray kabel paduan polimer Hesheng?

kok

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

kasus engineering ing situs

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Sertifikat

sertifikat

Pitakonan

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita ora mung duwe pabrik dhewe nanging uga duwe saham ing sawetara perusahaan liyane.

P: Layanan apa sing bisa sampeyan tawarkan?
A: Kita minangka pabrikan kanthi macem-macem sistem tray kabel listrik lan jaringan, sampeyan bisa nikmati layanan blanja siji-mandeg saka perusahaan kita. Produsen nyopir kualitas lan biaya kanthi sertifikat ISO9001, CE, NEMA, UL, SGS kanggo nyedhiyakake produk sing dipercaya pelanggan karo rega paling competitive.

P: Kepiye carane sampeyan bisa nggawe komitmen kanggo lulus tes?
A: Kita duwe lab profesional kanggo nindakake tes ing ngisor iki:
a. tes loading aman
b. Uji ketebalan galvanis
c. tes semprotan uyah
d.kontinuitas listrik

Q: Apa keuntungan produk sampeyan:
A:
a.Ngurangi biaya lan wektu instalasi
b. Gampang kanggo ngganti, nambah lan mindhah
c. Lumahing padhang tegese materi lan kualitas apik
d.Peralatan kabel listrik lan jaringan kita duwe kualitas sing padha karo merek terkenal internasional.

Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, sampeyan bisa njaluk conto gratis.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: 30% T / T simpenan, imbangan bakal mbayar sadurunge kiriman utawa marang salinan B / L;

Q: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Miturut dhaptar pesenan lan jumlahe, biasane pangiriman ing 15-25 dina.

Q: Kenapa milih kita?
A:
Sertifikat Resmi Cable Tray Worldwide
Kita wis disertifikasi dening ISO9001 ing China, UL ing AS lan CE ing EU kanthi desain profesional lan teknik produksi sing apik banget.Sertifikasi kasebut minangka langkah pertama kita menyang pasar Internasional.
Cable Tray Aliran Produksi Strictly Ngatur
Pabrik kita duwe macem-macem jinis mesin CNC, mesin modeling berkualitas tinggi, peralatan pangolahan, sing menehi jaminan paling kuat kanggo produk berkualitas tinggi.
Sistem Traceability Quality Tray Kabel Dijaga
Supaya bisa ngladeni produk sing berkualitas, penting kanggo nguji produk sing diprodhuksi sadurunge dikirim.Ing sesi iki, Pabrik kita ngembangake prosedur uji coba sing paling ketat, lan nglatih inspektur pabrik saliyane peralatan inspeksi produk tingkat dhuwur.

Test nyata ing Situs

tes

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->