. Grosir HPCL Hesheng Polymer Alloy Plastic Cable ladder(PVC) produsen lan supplier |Hesheng

Tangga Kabel Plastik HPCL Hesheng Polymer Alloy (PVC)

Katrangan singkat:

Tangga kabel minangka salah sawijining sing paling akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil.Nduwe kaluwihan bobot entheng, beban gedhe, penampilan sing apik, struktur sing gampang lan instalasi sing trep.Iku cocok kanggo loro instalasi kabel listrik kuwat diameteripun cilik lan mbikak kabel listrik banget.Ing proyek kasebut, ana rong cara kanggo nyelehake tray nganggo utawa tanpa tutup.Baki tanpa tutup nduweni kinerja boros panas sing apik, nanging gampang bledug, lan repot kanggo ngresiki.Biasane digunakake ing panggonan bledug utawa kurang bledug, digunakake tray karo tutup kudu digunakake.Prinsip pilihan tray kaya ing ngisor iki:

A: Tray bisa digunakake kanggo wiring kabel daya biasa lan kabel komunikasi, nanging tray tanpa tutup ora diijini kanggo glethakaken ing langit-langit utawa hanging langit-langit;B;750 ° C, 1,5 h kabel refraktori bisa kabel karo tray ditutupi, (cangkang tray kudu digawe saka bahan Nyegah geni.)


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Ringkesan PHQ- kekuatan dhuwur whisker dipunéwahi sistem ndhukung kabel plastik

★ The polymer alloy kabel tray dikembangaké dening Hesheng.miturut standar ul568 saka Amerika Serikat, adopts desain struktur kothong pindho lan ASA pindho lapisan co extrusion proses.Miturut prinsip struktur mechanical, struktur kothong lapisan pindho bisa nyuda bobot mati prodhuk, ngiyataken kapasitas prewangan, lan muter efek boros panas apik.Aplikasi saka ASA pindho lapisan co extrusion proses nemen mbenakake produk anti-tuwa Kimia, kinerja anti ultraviolet, ndawakake umur layanan prodhuk, ing wektu sing padha dening teknologi khusus digawe saka lumahing matte, liyane ngalangi lan nyandhang-tahan.Produk kasebut wis lulus pengawasan kualitas nasional lan Pusat Inspeksi kanggo peralatan kontrol lan distribusi listrik.Nduweni kaluwihan saka kekuatan dhuwur, resistance karat, anti-tuwa, bobot entheng, retardant semangat kuwat, jampel, resistance banyu, instalasi gampang, urip dawa, pangayoman lingkungan ijo lan akeh kaluwihan liyane.Iku produk nganyarke tray kabel conventional, lan bisa rampung éling "ngganti baja karo plastik".
★ Tangga kabel minangka salah sawijining sing paling akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil.Nduwe kaluwihan bobot entheng, beban gedhe, penampilan sing apik, struktur sing gampang lan instalasi sing trep.Iku cocok kanggo loro instalasi kabel listrik kuwat diameteripun cilik lan mbikak kabel listrik banget.Ing proyek kasebut, ana rong cara kanggo nyelehake tray nganggo utawa tanpa tutup.Baki tanpa tutup nduweni kinerja boros panas sing apik, nanging gampang bledug, lan repot kanggo ngresiki.Biasane digunakake ing panggonan bledug utawa kurang bledug, digunakake tray karo tutup kudu digunakake.

Informasi dhasar

spesifikasi
beda

Spesifikasi Produk

ukuran

Kode Order

Spesifikasi

B1

H1

L

PHQ-T-1A

50

50

3000

100

50/100

200

 

300

400

500

600

800

1000

1200

Tata letak papan Sistem Pendukung Kabel Alloy Polimer

rinci

Komponen Bends saka Polymer Alloy Cable Supporting System

sistem

Kurung lan Fitting saka Polymer Alloy Cable Support System

sistem

Napa milih tray kabel paduan polimer Hesheng?

kok

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

kasus engineering ing situs

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Sertifikat

sertifikat

Pitakonan

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita ora mung duwe pabrik dhewe nanging uga duwe saham ing sawetara perusahaan liyane.

P: Layanan apa sing bisa sampeyan tawarkan?
A: Kita minangka pabrikan kanthi macem-macem sistem tray kabel listrik lan jaringan, sampeyan bisa nikmati layanan blanja siji-mandeg saka perusahaan kita. Produsen nyopir kualitas lan biaya kanthi sertifikat ISO9001, CE, NEMA, UL, SGS kanggo nyedhiyakake produk sing dipercaya pelanggan karo rega paling competitive.

P: Kepiye carane sampeyan bisa nggawe komitmen kanggo lulus tes?
A: Kita duwe lab profesional kanggo nindakake tes ing ngisor iki:
a. tes loading aman
b. Uji ketebalan galvanis
c. tes semprotan uyah
d.kontinuitas listrik

Q: Apa keuntungan produk sampeyan:
A:
a.Ngurangi biaya lan wektu instalasi
b. Gampang kanggo ngganti, nambah lan mindhah
c. Lumahing padhang tegese materi lan kualitas apik
d.Peralatan kabel listrik lan jaringan kita duwe kualitas sing padha karo merek terkenal internasional.

Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, sampeyan bisa njaluk conto gratis.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: 30% T / T simpenan, imbangan bakal mbayar sadurunge kiriman utawa marang salinan B / L;

Q: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Miturut dhaptar pesenan lan jumlahe, biasane pangiriman ing 15-25 dina.

Q: Kenapa milih kita?
A:
Sertifikat Resmi Cable Tray Worldwide
Kita wis disertifikasi dening ISO9001 ing China, UL ing AS lan CE ing EU kanthi desain profesional lan teknik produksi sing apik banget.Sertifikasi kasebut minangka langkah pertama kita menyang pasar Internasional.
Cable Tray Aliran Produksi Strictly Ngatur
Pabrik kita duwe macem-macem jinis mesin CNC, mesin modeling berkualitas tinggi, peralatan pangolahan, sing menehi jaminan paling kuat kanggo produk berkualitas tinggi.
Sistem Traceability Quality Tray Kabel Dijaga
Supaya bisa ngladeni produk sing berkualitas, penting kanggo nguji produk sing diprodhuksi sadurunge dikirim.Ing sesi iki, Pabrik kita ngembangake prosedur uji coba sing paling ketat, lan nglatih inspektur pabrik saliyane peralatan inspeksi produk tingkat dhuwur.

Test nyata ing Situs

tes

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->