. Grosir HSC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Slotted Channel produsen lan supplier |Hesheng

HSC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Slotted Channel

Katrangan singkat:

Hesheng uga nawakake seri lengkap aksesoris trunking kabel, komponen lan fitting tray kabel.HS-SC Aluminium utawa baja Slotted Channel iku salah siji saka fittings.

Saluran Unistrut dipérang dadi saluran baja polos, saluran slot lan Back to back channel strut.Bahan saluran strut dengan baja penggilingan, baja pra-galvanis, baja galvanis hot dip, baja tahan karat 304/316.Baja saluran sing digunakake ing sistem tenaga surya, struktur baja, solusi sistem manajemen tray kabel, solusi layanan manajemen kabel, sistem trunking telekomunikasi lan liya-liyane.

Kanthi keahlian pasar fenomenal, kita ing Hesheng manufaktur lan nyediakke Unistrut Channel.Strut Channel menehi framework becik kanggo kabeh sistem support Gampang diinstal menehi keluwesan lengkap kanggo nambah jaringan aplikasi support, tanpa perlu welding sembarang.Saluran sing ditawakake digunakake kanggo sistem tray kabel, sistem kabel, struktur baja, saluran listrik lan pipa sing ndhukung rak lan dituntut ing pirang-pirang industri utawa perusahaan.Saluran iki digawe kanthi nggunakake teknik inovatif lan bahan mentah sing apik banget.Kajaba iku, para pelanggan sing dihormati bisa nggunakake Saluran Unistrut iki kanthi rega terjangkau sajrone wektu sing setya.Kauntungan utama saluran strut ing konstruksi yaiku ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nyambungake dawa kanthi cepet lan gampang lan item liyane menyang saluran strut, nggunakake macem-macem pengikat lan baut khusus khusus.

H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

HS-SC Slotted Channel
Sistem tray kabel Hesheng minangka solusi sing cocog kanggo kabel instrumentasi lan kabel listrik ing aplikasi manajemen kabel industri utawa komersial, mbantu ngilangi kebutuhan saluran utawa tangga.

Sistem pendukung kabel Hesheng sing terus-terusan ngidini dhukungan kabel sing tetep.Produk kami terdiri dari Wire Mesh Cable Tray, Cable Tray with holes, solid pan bottom cable tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wireway, wiremesh cable tray, Strut Channel, Conduit dan aksesoris, yang dapat digunakan secara luas dalam konstruksi, energi, listrik. lan tanduran.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)
Kajaba iku, HS uga ngembangake macem-macem aksesoris kanggo macem-macem kita sing digunakake kanggo dhukungan & instalasi kabel ing tray kabel.
HSNawakake sawetara saka sudhut komponen saka nampan kabel perforated.HS-SC Slotted Channel iku salah siji saka fittings.Fitting iki umume digawe ing baja entheng.

Rampung standar HS Strut Channel kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:
•G - baja pra-galvanis
•H - Hot Dip Galvanis
•S4 — Baja Tahan Karat SS304
•S6 — Baja Tahan Karat SS316
•P - Dilapisi bubuk
•M— Penggilingan/Baja Polos,
•A - Aluminium
•FRP - Fiberglass Reinforced Plastics I GRP

Keuntungan Saluran HS Strut:
• 100% Luwes
• 100% bisa digunakake maneh
• Ora Welding
• Ora ana Pengeboran
• Ora Ana Alat Khusus Hesheng Strut Channel

Informasi dhasar

hm1

Spesifikasi Produk

ht2
spesifikasi

Strut Channel lan Fittings

wb

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->