. Grosir HT1 Hesheng Metal Cable Trunking Kanthi Wide-Range Fittings produsen lan supplier |Hesheng

HT1 Hesheng Metal Cable Trunking Kanthi Wide-Range Fittings

Katrangan singkat:

Kabel Trunking saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.

Kabel Trunking diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

Keuntungan Trunking Kabel:

· Cara instalasi sing murah lan gampang.

· Kabel ditutup ing trunking, ora ana risiko insulasi kabel bakal rusak.

· Kabel aman saka bledug lan asor.

· Alternatif bisa.

· Sistem Trunking duwe umur dawa.

Kekurangan:

· Larang dibandhingake karo sistem wiring liyane.

· Care lan workmanship apik dibutuhake kanggo mesthekake instalasi sukses.


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

Hesheng Kabel Trunking HT1
Hesheng CableTrunking HT1 minangka solusi sing cocog kanggo kabel instrumentasi lan kabel listrik ing aplikasi manajemen kabel industri utawa komersial, mbantu ngilangi kabutuhan saluran utawa tangga, digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap.
Hesheng CableTrunking HT1 ngidini kanggo nahan mudhun utawa lampiran kabel, lan boros panas.
Hesheng CableTrunking HT1 terus-terusan nyedhiyakake dhukungan kabel konstan.Produk kita kalebu Wire Mesh Cable Tray, Cable Tray karo bolongan, padhet pan ngisor kabel tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wireway, Strut Channel lan aksesoris, kang bisa digunakake digunakake ing construction, energi, listrik lan tanduran.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)
Saben Piece sakcara saka tray kabel perforated kita duwe dawa rata-rata 3000 mm, dawa liyane kasedhiya kanggo syarat pelanggan.

Rampung standar HS Cable Trunking kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya:
· G ---- Baja pra-galvanis
· H---.Hot Dip Galvanis
·S4 -- Baja Tahan Karat SS304
· S6-- Baja Tahan Karat SS316
· A---.alumunium
·FRP- Fiberglass Reinforced Plastics / GRP H,S

Keuntungan Trunking Kabel:
· Cara instalasi sing murah lan gampang.
· Kabel ditutup ing trunking, ora ana risiko insulasi kabel bakal rusak.
· Kabel aman saka bledug lan asor.
· Alternatif bisa.
· Long Service Life.

Kekurangan:
· Larang dibandhingake karo sistem wiring liyane.
· Care lan workmanship apik dibutuhake kanggo mesthekake instalasi sukses.

Informasi dhasar

hm1

Spesifikasi Produk

produk
produk

Komponen lan Bracket Kabel Trunking HT1

ht

Diagram Skema Tata Letak Ruang Trunking Kabel

ht

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Guide Instalasi kanggo HT1- T Tee

nginstal

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->