. Grosir HW- Hesheng Metal Marked Wire Way produsen lan pemasok |Hesheng

HW- Hesheng Metal ditandhani Wire Way

Katrangan singkat:

Aplikasi HS Wireway:

· Omah nganggo kontrol lan kabel daya

Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

Standar HS Wireway:

· UL870 kadhaptar

· NEMA standar

Konstruksi HSWireway:

· Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

· Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

· Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

· Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

· Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji


Detail Produk

Standar

Tag produk

katrangan produk

produk

A wireway dirancang kanggo nglindhungi kabel listrik saka bledug, rereget, lenga, lan banyu.Wireways bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan bisa diinstal luwih cepet lan ing biaya kurang saka conduit.Iki uga dirancang kanggo nggawa feeder listrik, sirkuit cabang, lan klompok konduktor liyane.Umume bagean lan fitting rampung mbukak ing sisih siji supaya kabel lan kabel bisa dilebokake ing sadawane dalan wireway.Ora ana kabel utawa kabel sing dibutuhake kanggo desain paling akeh.
Cara kabel Hesheng solusi becik kanggo kabel instrumentation lan kabel listrik nganggo ing industri utawa komersial Manajemen kabel applications.The desain mbukak ing sisih siji ngidini kanggo kabel kanggo glethakaken ing aman ing sadawane kabeh roto tanpa narik.Macem-macem dawa lan fitting kasedhiya kanggo nampung akeh syarat desain.
Kabeh fitting arah wis rampung karo pabrik dibangun modul sing njaga sudhut sudhut mlengkung Sapuan radius minimalake sembarang non-cecek radius bend kanggo kabeh jinis kabel.

Terus-terusan ngidini Hesheng cara kabel menehi support kabel pancet.Produk kita kalebu Wire Mesh Cable Tray, Cable Tray karo bolongan, padhet pan ngisor kabel tray, Cable Trunking, Cable Ladder, Wireway, Strut Channel lan aksesoris, kang bisa digunakake digunakake ing construction, energi, listrik lan tanduran.Kita lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, Sertifikat UL (USA), lan Sertifikat CE (EU)
Saben Piece sakcara saka tray kabel perforated kita duwe dawa rata-rata 3000 mm, dawa liyane kasedhiya kanggo syarat pelanggan.

Konstruksi HSWireway:
· Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode
· Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi
· Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor
· Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts
· Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji
Kajaba iku, HS uga ngembangake macem-macem aksesoris kanggo macem-macem kita sing digunakake kanggo dhukungan & instalasi kabel ing sisih lurus lan mlengkung ing jalur kabel.

Aksesoris kasebut ing ngisor iki:
· Fitting
· Klempeng
· Ndhukung

Kaluwihan:
· Tahan korosi
· Gampang diinstal
· Daya tahan

Informasi dhasar

hm1

Spesifikasi Produk

hw

Komponen Kawat Logam Way HW

hw

Diagram skematis saka Wire Way Space Layout

hm1

Proses Produksi

Lini produksi kanggo Metal Cable Tray Punika baris pangolahan sistem dhukungan kabel lan welcome kanggo ngunjungi pabrik kita

hc

Packing lan Pangiriman kanggo tray Kabel

Metode Packing:
1. Ing bundel
2. Wrapping Film, pita plastik, Plywood pallet.
3. Plywood Pallets opsional kanggo tray kabel basket kabel
4. Karton kanggo aksesoris
5. Minangka saben syarat

hc

Kasus instalasi ing situs kanggo sistem dhukungan kabel Hesheng

Kasus instalasi ing situs kanggo tray kabel kanthi bolongan, tangga kabel logam, trunking kabel logam, tray kabel wire mesh, wireway, saluran kabel, tray kabel ngisor sing padhet, tray kabel alloy polimer, sing bisa ditrapake ing

hc

Program aplikasi produk

aplikasi

Test nyata ing Situs

tes

Sertifikat

sertifikat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rampung standar HSPerforated Cable Tray kaya ing ngisor iki, setel kasedhiya:

    Sufiks Rampung Sufiks Rampung Sufiks Rampung
    G Pra-galvanis/PG/GI P Dilapisi bubuk Z Dilapisi seng
    H Hot dip galvanis / HDG A alumunium E Polishing elektrolitik
    S4 Baja tahan karat SS04 FRP Serat dikiataken plstic/GRP M Mill/Baja polos
    S6 Baja tahan karat SS06 F Fire dirating
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    -->