Tangga Kabel Metal Kab

  • HL1- CL Hesheng Metal Cable Tangga

    HL1- CL Hesheng Metal Cable Tangga

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diijini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Nampan kabel tangga dirancang kanggo nggawa beban kabel sing luwih abot dibandhingake karo tray kabel perforated standar.Klompok produk iki nawakake gampang ing aplikasi vertikal.Ing tangan liyane wangun kabel ladders nawakake alam.

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

    HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

    Kabel Ladder HL3 saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik lan Kabel Ladder HL3 kanthi nguatake salib bar beda karo HL1 bar perforated salib, sing diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Nampan Tangga Kabel HL3 minangka rong balok sisih sing disambungake karo tangga melintang individu lan struktur iki nyedhiyakake proteksi rel sisih sing padhet lan kekuatan sistem kanthi seri sing cocog karo fitting radius lancar lan macem-macem bahan lan finishing.Bahan sing kasedhiya: Aluminium, Baja Galvanis Pabrik, Baja HDG, lan Baja Tahan Karat.Cable Tray Rung Spacing kasedhiya ing 6″, 9″, 12″ lan 18″ lan Load Depth kasedhiya ing 3″ nganti 9″.

  • HL2-C Salib

    HL2-C Salib

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diidinake ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.HS uga nawakake macem-macem komponen tangga kabel Hesheng.HL2-C Cross minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka salib 4 arah.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang umume sistem liyane, nyediakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja,

    Rampung standar HS Cable Ladder HL2 kaya ing ngisor iki, atur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi…

  • HL2-T Hesheng Metal Tee kanggo Tangga Kabel HL2

    HL2-T Hesheng Metal Tee kanggo Tangga Kabel HL2

    Tangga Kabel HS minangka sistem kabel kabel ekonomi sing digunakake kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel ditrapake ing macem-macem kahanan njero ruangan lan ruangan

    Kabel Ladder presents spasi akeh luwih gedhe antarane support hangers saka kanggo paling sistem liyane, nyediakake tabungan ing biaya support lan instalasi pegawe, HSNawakake sawetara saka sudhut komponen saka andha kabel, T-Cross iku salah siji saka komponen digunakake minangka salib 3-cara.HL2-T Tee padha karo bagean lurus kanthi garis salib sing padhet lan beban kabel sing luwih gedhe tinimbang tangga Kabel Hl1.

    Rampung standar tangga Kabel HS HL2 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL2-E Hesheng Metal Elbow90 ° kanggo Kabel Ladder HL2

    HL2-E Hesheng Metal Elbow90 ° kanggo Kabel Ladder HL2

    Tangga Kabel HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diijini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, 90 ° Elbow minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor ing papan sudhut mujur, HL2-E Elbow padha karo terus liwat bagean karo ngalangi salib bar lan mbukak kabel luwih gedhe saka Hl1 Cable andha.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL2 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-T Hesheng Metal Alumnium Alloy Tee kanggo Tangga Kabel HL3

    HL3-T Hesheng Metal Alumnium Alloy Tee kanggo Tangga Kabel HL3

    Umumé dikenal minangka: ladder tray, kabel runway.Tangga kabel duwe sawetara dawa lurus lan komponen bend sing dirancang kanggo nggampangake ngganti arah utawa level kabel kanthi gampang, tanpa perlu ngowahi komponen apa wae.Tangga diakoni minangka produk sing paling kuat kanggo ndhukung kabel, nyedhiyakake kemampuan muatan sing dhuwur sajrone jarak sing dawa, lan kanthi mangkono asring dipasang ing situs sing perlu kanggo nyebarake kabel kanthi volume kanthi aman, andal lan cepet, sing penting banget kanggo proyek kasebut. pangurus.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, 90 ° Elbow minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor ing papan sudhut mujur, HL3-E Elbow padha terus liwat bagean karo ngiyataken salib bar lan mbukak kabel luwih gedhe saka Hl1 & HL2 Cable andha.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL3 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-E Hesheng Metal Stainless Steel Elbow90 ° Kanggo Tangga Kabel HL3

    HL3-E Hesheng Metal Stainless Steel Elbow90 ° Kanggo Tangga Kabel HL3

    Tangga Kabel HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Kabel LadderHL3 karo ngiyataken salib bar beda saka HL1 saka perforated salib bar lan kang luwih gedhe loading abot saka gaya HL1 .Kabel Ladders sing Applied ing akeh kondisi loro njero ruangan ruangan lan.

    Tangga kabel nduweni desain ril sisih sing prasaja kanthi tangga sing disambungake.Anak tangga dilubangi, sing ndadekake gampang kanggo nyepetake ikatan kabel utawa cleat kabel langsung menyang tangga.
    ● Iku luwih kuwat.Konfigurasi gampang.
    ● Iku luwih kuwat.Konfigurasi gampang.
    ● Air circulation punika free Empu derating saka kabel, supaya kapasitas mbeta saiki ora dibutuhake.
    ● Kurang aksesoris sing dibutuhake.
    ● Bisa nggawa beban luwih akeh
    ● Tangga kabel digunakake ing ruang industri utawa ing ruang paling ngisor, lan liya-liyane, sing dudu wilayah umum.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL3 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-C Hesheng Metal Four Way Cross kanggo Tangga Kabel HL3

    HL3-C Hesheng Metal Four Way Cross kanggo Tangga Kabel HL3

    Sistem tray tangga minangka alternatif biaya sing efektif lan ngidini instalasi kabel sing gampang dening tukang listrik uga akses ing mangsa ngarep kanggo nambah utawa mbusak kabel.Kabeh model diklasifikasikaké UL lan ketemu standar National Electrical Manufacturers Association (NEMA) VE-1 kanggo sistem tray kabel logam.

    Kabel LadderHL3 karo ngiyataken salib bar beda saka HL1 perforated salib bar lan kang luwih gedhe loading abot .Cable Tangga dileksanakake ing macem-macem aplikasi njero ruangan ruangan lan.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, salib 4-way minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor 4 cabang , HL3-C Cross padha karo terus liwat bagean karo ngiyataken salib bar lan mbukak kabel luwih gedhe saka Hl1 & HL2 Cable andha.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL3 kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL1-EN Hesheng Metal Elbow90 ° kanggo HL1

    HL1-EN Hesheng Metal Elbow90 ° kanggo HL1

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang sistem liyane, nyedhiyakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja, HS Nawakake macem-macem komponen tangga kabel, 90 ° Elbow minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor ing papan sudhut mujur, nggawe transisi saka horisontal kanggo tray kabel vertikal mlaku wis tau luwih gampang utawa luwih efisien.Évolusi paling anyar ing fitting tray kabel, perakitan fitting dikembangake khusus kanggo digunakake ing wilayah sing dikurung.Iku ngidini installers kanggo transisi saka horisontal kanggo lumahing vertikal ing wektu kurang, nggunakake papan Ngartekno kurang.

    Rampung standar HS Cable Ladder HL1 kaya ing ngisor iki, atur kasedhiya. Lan ing ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL1-T Hesheng Metal Tee-Cross kanggo HL1

    HL1-T Hesheng Metal Tee-Cross kanggo HL1

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diidinake ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.HS uga nawakake macem-macem komponen tangga kabel Hesheng.T-Cross minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka salib 3 arah.

    FITUR

    • Pembagi sing bisa diatur

    • Ndhuwur lan sisih bisa rampung mbukak

    • Tutup datar lan model tutup sloped 20 derajat kasedhiya

    • Perforated fittings lan bagean sakcara

    • Elbows ngemot telung opsi tutup: ngarep, nang lan njaba

    • Nyambungake hardware klebu karo saben model

    • seprapat-giliran latches

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya. Lan kanthi ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL1- C Hesheng Metal Four-Way Cross kanggo HL1

    HL1- C Hesheng Metal Four-Way Cross kanggo HL1

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diidinake ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.HS uga nawakake macem-macem komponen tangga kabel Hesheng.HL1-C Cross minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka salib 4 arah.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang umume sistem liyane, nyediakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja,

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • Tangga Kabel HL2

    Tangga Kabel HL2

    Kabel Ladder HL2 saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik lan Kabel LadderHL2 kanthi bar salib sing padhet beda karo HL1 bar salib berlubang, sing diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.Tray kabel tanggadirancang kanggo nindakake beban kabel luwih abot dibandhingake tray kabel perforated standar.Klompok produk iki nawakake gampang ing aplikasi vertikal.Ing tangan liyane wangun kabel ladders nawakake alam.

     

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
-->