Metal Perforated Kabel Tray

  • Hesheng Metal perforated Kabel tray HC2

    Hesheng Metal perforated Kabel tray HC2

    HS Nawakake sawetara saka sudhut perforated tray kabel andha kang siji-wektu ngecor, nggunakake bahan mentahan kualitas kayata Pre-galvanis (GI), HDG, SS, AL, FRP etc. karo kaluwihan saka anti-karat, gampang-instalasi, kekiatan lan bobot entheng.

    Produk kita nduweni kualifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, produksi kita dikontrol kanthi ketat miturut peraturan ISO9001.Produk tray kabel uga entuk persetujuan lan entuk sertifikat CE,UL,CUL.Kita uga seneng menehi sertifikat liyane kanggo pelanggan kanggo promosi adol ing wilayahe.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem jinis, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-AR Hesheng Perforated Nyetel Riser

    HC1-AR Hesheng Perforated Nyetel Riser

    HSNawakake sawetara saka sudhut komponen saka nampan kabel perforated.Nyetel Riser minangka salah sawijining produk komponèn ing panggunaan konektor nyetel dhuwur utawa jembaré. Telusur padhet utawa nampan kabel ngisor berlubang lan produk lampiran ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

    Iki minangka sistem manajemen kabel sing kasusun saka tray, sistem dhukungan sing dipasang, bagean ganti arah, bagean sambungan lan fitting kanthi tujuan nggawa lan ndandani kabel kanthi aman ing instalasi listrik.

  • HC1-C Hesheng Perforated isine

    HC1-C Hesheng Perforated isine

    HSNawakake sawetara saka sudhut komponen saka nampan kabel perforated.Covers minangka komponen lampiran sing kasedhiya kanggo cocog karo produk utama ing basis panjaluk klien.Panci padhet utawa nampan kabel ngisor perforated iki kanthi tutup ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-MR Hesheng Perforated Tengah Reducer

    HC1-MR Hesheng Perforated Tengah Reducer

    HSoffer sawetara saka sudhut komponen trays kabel perforated.Middle Reducer iku salah siji saka komponen, digunakake minangka konektor reducer.

    Embossed Cable Tray diprodhuksi nggunakake bahan mentahan kualitas disetujoni lan teknologi progresif ing pengawasan profesional trampil, lagi digunakake digunakake dening klien kita lan Highly diakoni ing pasar kanggo ndhukung macem-macem jinis kabel terisolasi.Kita nyukupi syarat kanggo macem-macem industri kayata semen, keramik, kimia, gula, baja & tenaga lan bangunan kapal.Nampan kabel embossed digawe kanggo instalasi sing gampang, pendekatan cepet kanggo ndandani lan ngganti kabel.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-UTAWA Hesheng Perforated njaba Riser

    HC1-UTAWA Hesheng Perforated njaba Riser

    HSoffer sawetara saka sudhut komponen saka trays kabel perforated.Outside Riser iku salah siji saka komponen, digunakake minangka vertikal munggah bend.Perforated kabel tray punika jenis kabel tray karo bolongan ing sheet ngisor lan sisih ril kanggo mbikak daya lan kabel sinyal kanggo tujuan distribusi listrik, signaling ing tanduran industri, departemen toko, gym, rumah sakit, bandara lan industri liyane.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-RR Hesheng Perforated Tangan Kanan Reducer

    HC1-RR Hesheng Perforated Tangan Kanan Reducer

    HSNawakake sawetara saka sudhut komponen trays kabel perforated.Right Hand Reducer iku salah siji saka komponen, digunakake minangka konektor reducer sisih tengen.Tray kabel perforated minangka jinis tray kabel kanthi bolongan ing sheet ngisor lan ril sisih kanggo mbikak kabel daya lan sinyal kanggo tujuan nyebarake listrik, menehi tandha ing pabrik industri, department store, gym, rumah sakit, bandara lan industri liyane.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-IR Hesheng Perforated Nang Riser

    HC1-IR Hesheng Perforated Nang Riser

    HSoffer sawetara saka sudhut compens saka trays kabel perforated.Nang Riser minangka salah sawijining komponen, digunakake minangka bend vertikal mudhun.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-C Hesheng Perforated Four-Way Cross

    HC1-C Hesheng Perforated Four-Way Cross

    HSoffer sawetara saka sudhut compens saka trays kabel perforated.4-WAY CROSS minangka salah sawijining komponen sing dipasang ing cabang saka papat cara.
    FITUR
    • Pembagi sing bisa diatur
    • Ndhuwur lan sisih bisa rampung mbukak
    • Tutup datar lan model tutup sloped 20 derajat kasedhiya
    • Perforated fittings lan bagean sakcara
    • Elbows ngemot telung opsi tutup: ngarep, nang lan njaba
    • Nyambungake hardware klebu karo saben model
    • seprapat-giliran latches

  • HC1-T Hesheng Perforated Tee-Cross

    HC1-T Hesheng Perforated Tee-Cross

    HSoffer sawetara saka sudhut komponen saka trays kabel perforated.T-Cross minangka salah sawijining komponen utamane digunakake ing cabang telung arah.

    Bend kabel tray
    • Mlengkung horisontal (90°, 60°, 45° lan 30°)
    • Tee horisontal lan salib
    • Mlengkung vertikal (90°, 60°, 45°, lan 30°)
    Tees saka tray kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe kanthi entheng

  • HC1-E Hesheng Perforated Elbow 90 °

    HC1-E Hesheng Perforated Elbow 90 °

    HSoffer sawetara saka sudhut compens saka trays kabel perforated.90 ° Elbow minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka konektor ing panggonan 90 ° sudhut.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-LR Reducer Tangan Kiri

    HC1-LR Reducer Tangan Kiri

    HSNawakake sawetara saka sudhut komponen trays kabel perforated.Left Hand Reducer iku salah siji saka komponen, digunakake minangka konektor reducer ing sisih kiwa.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem bahan, umume digawe saka baja ringan.

  • HC1-C Hesheng Perforated Kabel Tray

    HC1-C Hesheng Perforated Kabel Tray

    HS Nawakake sawetara saka sudhut nampan kabel ngisor perforated utawa ngalangi, kang siji-wektu ngecor, nggunakake bahan mentahan kualitas kayata Pre-galvanis (GI), HDG, SS, AL, FRP etc. karo kaluwihan saka anti-karat, prasaja -dianggo lan kekiatan.

    Nampan kabel berlubang iki ditawakake ing macem-macem jinis, umume digawe saka baja ringan.

-->