Metal Strut Channel & Fttings

  • HSC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Slotted Channel

    HSC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Slotted Channel

    Hesheng uga nawakake seri lengkap aksesoris trunking kabel, komponen lan fitting tray kabel.HS-SC Aluminium utawa baja Slotted Channel iku salah siji saka fittings.

    Saluran Unistrut dipérang dadi saluran baja polos, saluran slot lan Back to back channel strut.Bahan saluran strut dengan baja penggilingan, baja pra-galvanis, baja galvanis hot dip, baja tahan karat 304/316.Baja saluran sing digunakake ing sistem tenaga surya, struktur baja, solusi sistem manajemen tray kabel, solusi layanan manajemen kabel, sistem trunking telekomunikasi lan liya-liyane.

    Kanthi keahlian pasar fenomenal, kita ing Hesheng manufaktur lan nyediakke Unistrut Channel.Strut Channel menehi framework becik kanggo kabeh sistem support Gampang diinstal menehi keluwesan lengkap kanggo nambah jaringan aplikasi support, tanpa perlu welding sembarang.Saluran sing ditawakake digunakake kanggo sistem tray kabel, sistem kabel, struktur baja, saluran listrik lan pipa sing ndhukung rak lan dituntut ing pirang-pirang industri utawa perusahaan.Saluran iki digawe kanthi nggunakake teknik inovatif lan bahan mentah sing apik banget.Kajaba iku, para pelanggan sing dihormati bisa nggunakake Saluran Unistrut iki kanthi rega terjangkau sajrone wektu sing setya.Kauntungan utama saluran strut ing konstruksi yaiku ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nyambungake dawa kanthi cepet lan gampang lan item liyane menyang saluran strut, nggunakake macem-macem pengikat lan baut khusus khusus.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • HABB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Angle Bar Bracket

    HABB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Angle Bar Bracket

    HSoffer sawetara saka sudhut komponen saka trays kabel perforated.Angle bar krenjang iku salah siji saka components.These nampan kabel perforated sing ana umume fabricated ing baja entheng.

    Kauntungan gedhe nggunakake saluran strut ing aplikasi konstruksi yaiku akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nyambungake dawa kanthi cepet lan gampang lan item liyane menyang saluran strut, nggunakake macem-macem fasteners khusus strut.Saluran bisa dirakit kanthi cepet kanthi alat minimal lan tenaga kerja sing murah, sing nyuda biaya kanthi signifikan ing akeh aplikasi.Instalasi saluran strut bisa diowahi utawa ditambah-gampang yen perlu.Alternatif sing larang kanggo saluran strut kanggo akeh aplikasi yaiku fabrikasi khusus nggunakake stok bar baja sing mbutuhake welding lan / utawa pengeboran lan bolting ekstensif.

    Lambe madhep njero ing sisih mbukak saluran strut digunakake kanggo masang kacang saluran, penyonggo, nyambungake ngarepke, lan jinis fittings kanggo nggabungake dawa saluran strut bebarengan utawa kanggo nyambungake pipa, kabel, kabel tray, tangga kabel tray. , kabel trunking, thread rod etc.

  • HPC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Plain Channel

    HPC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Plain Channel

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.HC2-PC Plain Channel iku salah siji saka fittings.

    Saluran strut digunakake kanggo masang, nahan, ndhukung, lan nyambungake beban struktural sing entheng ing konstruksi bangunan.Iki kalebu sistem kabel, sistem kabel, sistem tray kabel, sistem trunking kabel, sistem saluran, pipa, kabel listrik lan data, sistem mekanik kayata ventilasi, AC, lan sistem mekanik liyane.Obyek bisa ditempelake ing saluran strut karo bolt, Utas menyang nut saluran, sing uga duwe spring kanggo ease instalasi.Saluran Strut uga digunakake kanggo aplikasi liyane sing mbutuhake kerangka kerja sing kuat, kayata meja kerja, sistem rak, rak peralatan, lan liya-liyane. liwat pambuka.

    Unistrut minangka jeneng merek bahan konstruksi, saluran strut.Fungsional, saluran strut minangka seri rod lan saluran logam sing digunakake kanggo mbentuk struktur dhukungan sing dipasang ing langit-langit kanggo apa wae saka cahya, injektor, nganti komponen sistem nduwur sirah.Struktur Dhukungan Tray Kabel Unistrut.Sistem Cable Tray asring digunakake kanggo ndhukung daya listrik, sinyal, kontrol, instrumentasi lan kabel komunikasi sing digunakake kanggo distribusi daya lan komunikasi.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • Strengthening Bracket STNB2

    Strengthening Bracket STNB2

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting utawa aksesoris tray kabel.Strengthening Bracket STNB2 minangka salah sawijining fitting, sing dipasang ing tembok utawa langit-langit lan lantai lan digunakake kanggo ndhukung utawa nahan kabel sing ndhukung utawa sistem tray kabel lan nduweni kapasitas pendukung sing luwih gedhe tinimbang STNB1.

    Wire run Kabel Trays bisa diinstal salah siji ing langit-langit, ing lantai munggah utawa ing sadawane tembok karo krenjang, lan gampang diowahi kanggo nggawe dadi kanggo ngrampungake path. diowahi kanggo kabutuhan, sistem Hesheng Unistrut Channel solusi sampurna.Iku slotted supaya macem-macem fittings, krenjang lan hardware bisa ditempelake menyang, lan ana uga sawetara gaya saluran beda sing bisa pipis lan cocog gumantung kabutuhan pas.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing material logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Saluran Unistrut utawa saluran baja tipe C utawa sistem profil baja ngilangake welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • Nguatake Bracket Celling

    Nguatake Bracket Celling

    Hesheng uga nawakake kabeh jinis komponen, aksesoris lan fitting saka support kabel.H-SCB Strengthening Ceiling Bracket kanthi beban sing luwih gedhe tinimbang H-CB minangka salah sawijining fitting, sing dipasang ing langit-langit lan digunakake kanggo nyumerepi utawa nguatake penyangga kabel utawa tray kabel utawa tangga kabel utawa wadah kabel utawa trunking kabel utawa bolong. tray kabel basket lan solusi sistem layanan kabel.

    Saluran strut digunakake kanggo masang, nahan, ndhukung, lan nyambungake beban struktural sing entheng ing konstruksi bangunan.Iki kalebu, sistem tray kabel, sistem kabel, sistem kabel, struktur baja, sistem tangga kabel, pipa, kabel listrik lan data, sistem mekanik kayata ventilasi, AC, lan sistem mekanik liyane.Obyek bisa ditempelake ing saluran strut karo bolt, Utas menyang nut saluran, sing uga duwe spring kanggo ease instalasi.Obyek bunder kayata pipa utawa kabel bisa uga dipasang nganggo tali sing duwe ujung sing bentuke ditahan dening saluran.Saluran Unistrut uga digunakake kanggo aplikasi liyane sing mbutuhake kerangka kerja sing kuat, kayata meja kerja, sistem rak, rak peralatan, lsp.

    H.S.Saluran Unistrut minangka sistem rangka baja utawa Aluminium asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Steel utawa Aluminium Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang luwes lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.Bisa dipotong dadi macem-macem ukuran miturut syarat proyek ing solusi manajemen kabel terstruktur utawa mbangun infrastruktur kabel utawa proyek layanan kabel panel surya.

  • HBE Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Blind End

    HBE Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Blind End

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.Wuta End utawa End Cap iku salah siji saka fittings.We nyedhiyani seri lengkap aksesoris tray kabel nggawe instalasi gampang.

    The Blind End Plate utawa End Cap utawa End Plate, Iki minangka fitting sing dipasang ing mburi tray kabel utawa tray kabel tangga kanggo ngunci supaya katon luwih rapi.Blind End Plate digunakake kanggo nutup ujung Kabel Tray Runs, Ladder Type Cable Tray Runs, Cable Trunking Runs.Digawe saka baja penggilingan, baja karbon, baja pra-galvanis, Baja Galvanis Hot dip, Baja tahan karat 304/316.

    Sistem pendukung kabel Hesheng ditawakake umume digawe ing baja ringan, baja karbon, baja pra-galvanis, Hot dip Galvanized steel, Stainless steel, Aluminium, Polimer, FRP utawa GRP.

  • HWB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Wall Bracket

    HWB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Wall Bracket

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.H-WB Wall Steel Aluminium Bracket ditempelake ing tembok lan digunakake kanggo ndhukung utawa terus sistem ndhukung kabel.

    Pilihan paling apik kanggo proyek sistem dhukungan Strut babagan saluran Unistrut lan fitting saluran rod lan strut lan bolt & nut & washer. Définisi struktural ing kamus iku sistem struktur standar sing digunakake ing industri konstruksi lan listrik kanggo dhukungan struktur sing entheng, asring kanggo ndhukung kabel, sistem tray kabel, sistem trunking kabel, sistem kabel, sistem saluran, sistem pipa, struktur baja, pipa, utawa komponen mekanik kayata udara. sistem kahanan utawa ventilasi.

    A unistrut biasane kawangun saka sheet logam, lempitan liwat menyang wangun saluran mbukak karo lambe mlengkung njero kanggo nyedhiyani kaku tambahan lan minangka lokasi kanggo Gunung interconnecting komponen.Tambah akeh, struts digawe saka bahan sing tahan korosi lan entheng, duwe kekuatan lan kaku.Struts biasane duwe bolongan sawetara jinis ing pangkalan, kanggo nggampangake interkoneksi utawa fastening strut kanggo struktur bangunan ndasari.Sawetara bolongan sing wis dibor ing saluran kasebut ngidini pilihan sing fleksibel kanggo nyepetake, lan interkonektivitas nampung dawa saluran lan persimpangan jejeg.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Steel utawa Aluminium Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang luwes lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • HCB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Celling Bracket

    HCB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Celling Bracket

    Hesheng uga nawakake macem-macem aksesoris, komponen lan fitting tray kabel.H-CB Ceiling Bracket minangka salah sawijining fitting sistem dhukungan kabel, sing dipasang ing tembok utawa langit-langit lan digunakake kanggo ndhukung utawa nguatake utawa nggantung kabel sing ndhukung utawa sistem trunking kabel, sistem saluran, sistem tenaga surya lan sistem manajemen kabel. solusi.

    Kauntungan utama saluran strut ing konstruksi yaiku ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nyambungake dawa kanthi cepet lan gampang lan item liyane menyang saluran strut, nggunakake macem-macem pengikat lan baut khusus khusus.Dheweke bisa dirakit kanthi cepet kanthi alat minimal lan mung tenaga kerja sing dilatih kanthi moderat, sing nyuda biaya kanthi signifikan ing pirang-pirang aplikasi.Instalasi saluran strut uga bisa diowahi utawa ditambahake kanthi gampang yen perlu.Siji-sijine alternatif kanggo saluran strut kanggo umume aplikasi yaiku pabrikan khusus nggunakake saham bar baja lan komponen komoditas liyane, sing mbutuhake welding utawa pengeboran lan bolting ekstensif, sing ora duwe kaluwihan ing ndhuwur.
    Ing cendhak, iku produk support construction cahya luar biasa Versatile sing, thanks kanggo nomer fittings, macem-macem jinis krenjang saluran lan ukuran, bisa digunakake ing macem-macem aplikasi.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing aluminium baja asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Strut Channel utawa saluran baja, sistem saluran unitstrut ngilangake welding lan pengeboran, bisa dilereni soko tugas salah siji ing langit-langit, ing lantai wungu, utawa dipasang bebarengan tembok karo kit pilihan utawa krenjang lan gampang luwes lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.Sembarang ukuran bisa dipotong ing situs, cocok kanggo infrastruktur kabel, infrastruktur kabel listrik, jaringan serat optik, industri solar, industri angin lan keamanan data ect.

  • HCC1Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Cover Clamp HCC1

    HCC1Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Cover Clamp HCC1

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.Cover Clamp H-CC1 iku salah siji saka fittings.

    We nyedhiyani seri lengkap aksesoris tray kabel nggawe gampang instalasi.Horizontal siku, horisontal tee, horisontal salib, horisontal reducer, vertikal siku munggah, riser, vertikal siku mudhun, konektor, etc.

    Tray kabel digawe saka lembaran logam, ngidini kebebasan mlebu lan metu kabel lan kemampuan kanggo ngamanake kabel menyang tray kanthi nggunakake clamps kabel utawa strapping, njamin instalasi sing fleksibel nanging aman.Kisaran Cable Tray lan Aksesori kita ngidini instalasi gampang ing situs kanthi solusi ekonomis kanggo aplikasi tugas ringan, tugas medium lan aplikasi horisontal utawa pinggiran abot.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Unistrut Channel ngilangake welding lan pengeboran, lan gampang luwes lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • HHDU Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Terus Unit

    HHDU Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Terus Unit

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.Dhuwur nyetel coupler plate iku salah siji saka fittings.We nyedhiyani lengkap kabeh jinis kabel tray aksesoris nggawe instalasi gampang.

    Sistem tray kabel digunakake kanggo ndhukung kabel listrik terisolasi sing digunakake kanggo distribusi daya, kontrol, lan komunikasi.Nampan kabel digunakake minangka alternatif kanggo mbukak kabel utawa sistem saluran listrik, lan umume digunakake kanggo manajemen kabel ing konstruksi komersial lan industri.Wiwit kabel anyar bisa diinstal dening laying ing tray, tray kabel migunani nalika owah-owahan ing sistem samesthine.Ana sawetara jinis nampan kabel kalebu: nampan dhasar sing padhet, saluran kabel utawa nampan palung, nampan berventilasi lan nampan tangga.Ana nomer akeh fittings tray kabel sing digawe kompatibel karo saben jinis tray.Fitting iki mbantu njaga dhukungan saka sistem tray kabel.

    H.S.Channel Strut minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Solusi sistem Unistrut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • Strengthening Bracket STNB1

    Strengthening Bracket STNB1

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.The Strengthening slotted utawa kosong utawa bali menyang mburi Bracket STNB1 iku salah siji saka fittings, kang ditempelake ing tembok lan digunakake kanggo ndhukung utawa terus kabel utawa kabel listrik sistem ndhukung.

    Trays bisa dilereni soko tugas ing langit-langit, ing lantai munggah, utawa dipasang ing sadawane tembok karo kit opsional utawa brackets.Strut saluran diprodhuksi saka stainless steel kanggo nggunakake ngendi rusting bisa dadi masalah (contone, njobo, fasilitas karo bahan korosif), saka wesi aluminium nalika bobot masalah utawa saka fiberglass kanggo lingkungan banget korosif.

    Sawetara variasi kasedhiya karo pola bolongan sing beda kanggo dipasang ing tembok lan ndhukung.saluran ngalangi wis ora bolongan predrilled, lan kudu salah siji dilatih ing situs utawa dipasang ing fashion liyane.Punched saluran wis bolongan babak, cukup gedhe kanggo 5/8 inch Utas rod baja utawa bolts, punched ing ndhuwur saluran ing biasa 1 7/8 pusat inch.Setengah-slot saluran wis cendhak, dibunderaké mburi persegi dowo slot doyo metu ing 2 pusat inch.saluran Slot wis maneh slot ing 4 pusat inch.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Saluran Strut utawa saluran C utawa sistem saluran jinis U ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • HUFS Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Under Floor Stand

    HUFS Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Under Floor Stand

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.H-UFS Under Floor Stand umume ditempelake ing lemah lan kanggo ndhukung utawa ndandani sistem ndhukung kabel ing lemah.

    Kanggo mbentuk unsur struktural kuwat, manéka diprodhuksi karo loro dawa gandheng bebarengan bali menyang mburi, utawa telu utawa papat gandheng bebarengan ing macem-macem pola Strut biasane diprodhuksi metu saka sheet baja karo elektro dilapisi, perma-emas, pregalvanized lan panas dip galvanized kemul.Saluran Strut uga digawe saka baja tahan karat utawa paduan aluminium, yen karat bisa dadi masalah utawa bobote dadi masalah.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.
    H.S.Solusi sistem Unistrut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
-->