Metal Wire Mesh Kabel Tray

  • HM-P Hesheng Metal NEMA Pan

    HM-P Hesheng Metal NEMA Pan

    Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi sampurna ing atine lan karo emphasis ing easiness lan aksesibilitas kanggo yakuwi ing properti saka reresik lan boros panas.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja tambahan ing aplikasi industri abot, komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM-P Pan iku salah siji saka komponen Hesheng wire mesh kabel tray.

  • HM2 Hesheng Metal Alumnium Alloy Wire Mesh Kabel Tray

    HM2 Hesheng Metal Alumnium Alloy Wire Mesh Kabel Tray

    Sistem pendukung Kabel HSWire Mesh HM2 diprodhuksi saka kabel baja kekuatan dhuwur ASTM A510.Proses welding kanthi otomatis ngasilake bolong kawat sing terus-terusan, sing dibentuk dadi sistem Tray Kabel Wire Mesh.Pola wire mesh standar 2″x4″(50×100mm) dirancang kanggo fleksibilitas maksimal lan tampilan sing beda saka pinggiran lurus saka HM1 pinggiran waving, saéngga gampang nglereni lapangan, mlengkung, perakitan lan kabel sing trep.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi industri komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.

  • HM1 Hesheng Metal Stainless Steel Wire Mesh Kabel Tray

    HM1 Hesheng Metal Stainless Steel Wire Mesh Kabel Tray

    Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.

    Sistem tray kabel basket Hesheng digawe saka komponen baja tahan lama kanthi kualitas sing paling dhuwur, resistif kanggo korosi lan kanthi resistensi kimia sing apik.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi industri komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.

  • HM-UB Hesheng Metal Stainless Steel Alumnium Alloy Mild Steel Galvanized U- Bracket

    HM-UB Hesheng Metal Stainless Steel Alumnium Alloy Mild Steel Galvanized U- Bracket

    Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi komersial lan industri ringan.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM U- Bracket minangka salah sawijining lampiran, sing dipasang ing tembok lan atap, supaya bisa ngemot tray kabel sing luwih abot tinimbang HM-L-Bracket lan HM-S-Bracket.

  • HM-LB Hesheng Metal Mild Steel Galvanized L -Bracket

    HM-LB Hesheng Metal Mild Steel Galvanized L -Bracket

    Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi komersial lan industri ringan.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM L- Bracket minangka salah sawijining lampiran, sing dipasang ing tembok, kanggo ndhukung tray kabel.

  • HM-SB Hesheng Metal Bracket Lurus

    HM-SB Hesheng Metal Bracket Lurus

    Sistem Pendukung Kabel HSWire Mesh digawe dening kabel baja kekuatan dhuwur ASTM A510.Garis baja wire mesh terus diproses kanthi otomatis saka garis proses welding, sing dibentuk dadi sistem Wire Mesh Cable Tray.Pola wire mesh standar 2″x4″(50×100mm) dirancang kanggo keluwesan maksimal, kanthi gampang nglereni lapangan, mlengkung, perakitan lan kabel gampang putus.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi komersial lan industri ringan.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM Straight Bracket minangka salah sawijining lampiran, sing dipasang ing atap, supaya bisa nyumerepi tray kabel saka langit-langit.

-->