Kawat Logam Way

  • HW- Hesheng Metal ditandhani Wire Way

    HW- Hesheng Metal ditandhani Wire Way

    Aplikasi HS Wireway:

    · Omah nganggo kontrol lan kabel daya

    Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

    Standar HS Wireway:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

    Konstruksi HSWireway:

    · Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

    · Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji

  • HW-E Hesheng Metal Wiyar Aplikasi End Cap kanggo HW

    HW-E Hesheng Metal Wiyar Aplikasi End Cap kanggo HW

    HW-E End Cap minangka salah sawijining komponen cara kabel Hesheng, digunakake kanggo nutupi ujung trowongan supaya ora ana bledug, lan gampang mbukak kanggo mriksa lan njaga kabel.

    Aplikasi HS Wire Way:

    · Omah nganggo kontrol lan kabel daya

    Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

    Standar HS Wire Way:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

    Konstruksi Jalan HSWire:

    · Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

    · Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji

  • HW-F Hesheng Metal NEMA Flange kanggo HW

    HW-F Hesheng Metal NEMA Flange kanggo HW

    HW-F Flange minangka salah sawijining komponen cara kabel Hesheng, digunakake kanggo kekuatan utawa kanggo nempel ing lemah.Kabeh fitting arah wis rampung karo pabrik dibangun modul sing njaga sudhut sudhut mlengkung Sapuan radius minimalake sembarang non-cecek radius bend kanggo kabeh jinis kabel.keuntungan

    * Dibangun saka baja galvanis kanthi lapisan ANSI 61 akrilik abu-abu ing njero lan njaba

    * Raceways wis fosfat dikumbah sadurunge aplikasi jas finish kanggo ikatan permukaan ekstra

    Standar HS Wire Way:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

  • HW-MR Hesheng Metal Seng-dilapisi Steel Tengah Reducer kanggo HW

    HW-MR Hesheng Metal Seng-dilapisi Steel Tengah Reducer kanggo HW

    Wireways dirancang kanggo nglindhungi kabel saka rereged lingkungan kayata bledug, rereget, lenga, lan Kelembapan.Wireways-kadhangkala dikenal minangka "troughs" utawa "gutters" ing lapangan kontrak electrical-biasane digunakake kanggo ngontrol kabel ing lingkungan ngendi rereged bisa nimbulaké masalah.Gumantung ing jinis produk, bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit, diamanake ing lantai, utawa ditata ing desain hibrida ing sistem manajemen kabel sing unik.

    HW-MR Middle Reducer minangka salah sawijining komponen cara kabel Hesheng, digunakake kanggo nyambungake loro terus kanthi ukuran sing beda-beda kanthi kapisah.

    Konstruksi HSWireway:

    · Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

    · Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji

  • HW-CC Hesheng Metal Stainless Steel Sambungake Coupler kanggo HW

    HW-CC Hesheng Metal Stainless Steel Sambungake Coupler kanggo HW

    A wireway dirancang kanggo njaga kabel listrik saka karusakan lan karat.Wireways bisa digunakake digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan bisa diinstal luwih cepet lan easil, saéngga nggawa biaya kurang ing loro materi lan pegawe saka conduit.Iki uga dirancang kanggo nggawa feeder listrik, sirkuit cabang, lan jinis konduktor liyane.Umume bagean lan fitting wireway mbukak ing sisih siji supaya kabel lan kabel bisa dipasang ing sadawane kabel wireway.

    HW-CC Connector Couple minangka salah sawijining komponen cara kabel Hesheng, sing digunakake kanggo nyambungake rong bagean kanthi cara kabel.

    Aplikasi HS Wireway:

    · Omah nganggo kontrol lan kabel daya

    Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

    Standar HS Wireway:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

    Konstruksi HSWireway:

    · Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

    · Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji

  • HW-C Hesheng Metal Fire Retardant Four Way Cross kanggo HW

    HW-C Hesheng Metal Fire Retardant Four Way Cross kanggo HW

    Sistem Pendukung Wireway Kabel HS dirancang kanggo ngreksa lan nyelehake kabel kontrol lan daya.Uga disebut Hesheng Wireway(Raceway), sistem manajemen kabel iki digunakake kanggo kabel lan kabel prapatan, distribusi lan mandap ngendi containment lengkap dibutuhake.Desain mbukak ing sisih siji presents karo kabel kang glethakaken ing aman ing sadawane kabeh roto tanpa ditarik metu.Macem-macem specifications lan fittings ditrima kanggo ketemu akeh syarat desain.

    HW-C Cross minangka salah sawijining komponen cara kabel Hesheng, digunakake minangka konektor ing panggonan persimpangan cabang 4 arah.

    Aplikasi HS Wireway:

    · Omah nganggo kontrol lan kabel daya

    Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

    Standar HS Wireway:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

  • HW-T Hesheng Metal Anti-Dust Anti CrossionTee

    HW-T Hesheng Metal Anti-Dust Anti CrossionTee

    Kabel Manajemen Wireway(Raceway) diproses kanggo nglindhungi lan omah laying kontrol lan kabel daya.Uga disebut Hesheng Wireway(Raceway), sistem ndhukung kabel iki digunakake kanggo kabel lan kabel prapatan, distribusi lan mandap ngendi pager lengkap dibutuhake.

    HW-T Tee minangka salah sawijining komponen cara kabel Hesheng, digunakake minangka konektor ing panggonan pojok cabang 3 arah.

    Aplikasi HS Wireway:

    · Omah nganggo kontrol lan kabel daya

    · Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

    Konstruksi HSWireway:

    · Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

    · Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji

  • HW-EN Hesheng Metal Gampang Dipasang Siku 90 ° kanggo Wireway

    HW-EN Hesheng Metal Gampang Dipasang Siku 90 ° kanggo Wireway

    Kabel Management Wireway(Raceway) dirancang kanggo nglindhungi lan ngatur kontrol lan kabel listrik.Uga disebut Hesheng Wireway(Raceway), sistem manajemen kabel iki digunakake kanggo kabel lan kabel prapatan, distribusi lan mandap ngendi containment lengkap dibutuhake.

    Standar HS Wireway:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

    Konstruksi HSWireway:

    · Wireway awak lan tutup digawe saka kode gauge baja

    · Wireway awak presents karo soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Tutup Wireway dipasang kanthi engsel sing dibentuk ing sisih siji

-->