Kabar

  • Sistem Manajemen Tray Kabel Hesheng

    Hesheng Cable Tray Management Systems Hesheng Group fitur: Wire Mesh Cable Tray, Cable Trays, Cable Trunking, Cable Ladder, perforated cable tray, Galvanized cable tray, Hot dip galvanis cable tray, Raceway, Wireway, Strut Channel lan aksesoris kabel.produk kita bisa digunakake digunakake ing constr ...
    Waca liyane
  • Metal Wireway - Manajemen Kabel

    Wireway Baja Galvanis - Kabel Manajemen Kabel Wireway (Raceway) dirancang kanggo nglindhungi lan ngatur kontrol lan kabel listrik.Uga disebut Hesheng Wireway (Raceway), sistem manajemen kabel iki digunakake kanggo kabel lan kabel prapatan, distribusi lan mandap ngendi lengkap ...
    Waca liyane
  • Tray Kabel Perforated

    Hesheng Perforated tray kabel Dibangun saka sheet siji saka perforated metal.They trep kanggo kabel kang mbutuhake loro gelar saka pangayoman saka karusakan external lan sawetara ventilasi.Sistem tray kabel ngisor Hesheng perforated lan ngalangi solusi becik kanggo kabel komunikasi, instr ...
    Waca liyane
  • Saluran Strut / Saluran Baja C / Saluran Baja U / strut surya

    Saluran Strut / C Steel Channel / U Steel Channel / solar strut / Jinis saluran strut dibagi dadi saluran baja slotted lan saluran baja polos lan bali menyang saluran baja saluran utawa saluran C utawa saluran U utawa saluran baja utawa profil baja c.Ukuran saluran strut utawa solar strut duwe 41 * ...
    Waca liyane
  • Kabel Tray Dhukungan krenjang fabrikasi lan instalasi

    Kabel Tray Dhukungan krenjang fabrikasi lan instalasi 1, ndhukung krenjang fabrikasi Hesheng Group 's kekuatan dhuwur polymer whiskers flame retardant kabel tray bisa nggunakake plastik pipe hoop utawa support logam lan krenjang gantungan.Yen dhukungan logam digunakake, langkah-langkah anti-karat ...
    Waca liyane
  • Fiksasi lan panggonan saka tray Kabel (2)

    Fiksasi lan panggonan seko saka tray Kabel (3) Horizontal Cross kabel tray: pisanan nyambungake kombinasi tray kabel salib horisontal, Kanggo ndhukung tray kabel bend karo support support ing saben metu, lan krenjang minangka cedhak sikut sabisa , banjur ndandani tikungan horisontal ...
    Waca liyane
  • Fiksasi lan panggonan seko saka tray Kabel

    1, Penempatan tray kabel Sawise krenjang dipasang, tray kabel segmented gabungan bakal dipasang ing dhukungan tetep.tray kabel segmented diselehake ing krenjang disambungake ing cara sing padha 5.2.4-4.2. Fiksasi tray kabel Sawise masang tray kabel bagean kuwat ...
    Waca liyane
  • Tray Kabel Tipe Tangga

    Ladder Type Cable Tray Ladder kabel tray dirancang kanggo nindakake beban kabel sing luwih abot dibandhingake karo tray kabel perforated standar.Iki ...
    Waca liyane
  • Wire Mesh Kabel Tray

    Wire Mesh Cable Tray Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.Sistem tray kabel basket Hesheng digawe saka komponen baja tahan lama ...
    Waca liyane
  • Instalasi tray kabel (2) lan standar kontrol kualitas Engineering

    5. Instalasi aksesoris tray kabel Bend / aksesoris kabel Tray kabel kanggo salib, giliran, sambungan Tee kudu nggunakake Horizontal Cross, Horizontal T-Cross, 90 ° Horizontal Siku, Vertikal Outside Riser, Vertikal Outside Riser lan fleksibel kabel tray aksesoris kanggo sambung transisi...
    Waca liyane
  • carane kanggo nginstal kabel tray (1)

    Tray kabel dipérang dadi tray kabel logam (Tray kabel Pre galvanis, tray kabel galvanis, tray kabel galvanis hot dip, tray kabel dilapisi bubuk, tray kabel stainless steel, tray kabel wire mesh utawa tray kabel basket.), Tray kabel polimer, FRP utawa tray kabel GRP adn pvc trunking.Carane nggawe ...
    Waca liyane
  • Jinis Tray Kabel Polimer

    Hesheng Group Polymer Whisker Cable Tray minangka tahan api dhuwur, tahan asam, tahan alkali, tahan uyah lan produk tray kabel anti korosif lengkap, kanggo ndhukung / nglindhungi / ngontrol / ngatur kabel.Struktur Tunking Kabel Polimer yaiku tembok dobel kanthi r ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
-->