Metal Wireway - Manajemen Kabel

Galvanized Steel Wireway - Manajemen kabel

ukuran wireway

Manajemen Kabel Wireway(Raceway) dirancang kanggo nglindhungi lan ngatur kontrol lan dayakabel.Uga disebut ingHeshengWireway(Raceway), ikisistem manajemen kabeldigunakake kanggosambungan kabel lan kabel,distribusi lan mandap ngendi containment lengkap dibutuhake.

Desain mbukak ing sisih siji ngidini kabel bisa dilebokake kanthi aman sajrone kabeh mlaku tanpa ditarik.A macem-macem dawa lanaksesoris kabelfitting kasedhiya kanggo nampung akeh syarat desain.

Kabeh fitting arah wis rampung karo pabrik dibangun modul sing njaga sudhut sudhut mlengkung Sapuan radius minimalake sembarang non-cecek radius bend kanggo kabeh jinis kabel.

 

Wireway (tray kabel) Paedah

*Dibangun sakabaja galvaniskaro ANSI 61 werna abu-abu akrilik ditutupi Rampung nang lan metusisih

*Racewaysfosfat dikumbah sadurunge aplikasi lapisan finish kanggo ikatan permukaan ekstra

*Splices tugas abot ngilangke perlu kanggo gerbang, lan menehi sambungan ngalangi antarane bagean

*Hinged lan ngacotray kabeltutup ngidini kanggo gampang ngleboke lan lay-in kabel

*Kasedhiya kanthi utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

*Kabeh fitting arah wis rampung karo modul dibangun pabrik sing njaga sapuan radius sudhut njaga radii bend tundhuk kanggo kabeh jinis kabel umum lan ukuran.

*Wire Way Produk ketemuNEMAStandar Tipe 1


Wektu kirim: Oct-18-2022
-->