Kabar Perusahaan

  • Sistem Manajemen Tray Kabel Hesheng

    Hesheng Cable Tray Management Systems Hesheng Group fitur: Wire Mesh Cable Tray, Cable Trays, Cable Trunking, Cable Ladder, perforated cable tray, Galvanized cable tray, Hot dip galvanis cable tray, Raceway, Wireway, Strut Channel lan aksesoris kabel.produk kita bisa digunakake digunakake ing constr ...
    Waca liyane
  • Apa tray kabel polimer

    Apa tray kabel polimer

    Tray kabel Hesheng dumadi saka bagean garis lurus, tutup tray kabel, sikut utawa bend, klip, clamp, krenjang, aksesoris, dhukungan lan gantungan tray lan tangga, sing digunakake kanggo ndhukung kabel / nglindhungi kabel ...
    Waca liyane
  • Jinis lan kaluwihan saka tray kabel

    Jinis lan kaluwihan saka tray kabel

    Tray kabel dibagi dadi jinis tray kabel, tray kabel tangga, tray kabel berlubang, tray kabel wire mesh utawa tray kabel basket.Produk kabel tray kami...
    Waca liyane
-->