Produk

  • HL1- CL Hesheng Metal Cable Tangga

    HL1- CL Hesheng Metal Cable Tangga

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diijini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Nampan kabel tangga dirancang kanggo nggawa beban kabel sing luwih abot dibandhingake karo tray kabel perforated standar.Klompok produk iki nawakake gampang ing aplikasi vertikal.Ing tangan liyane wangun kabel ladders nawakake alam.

    Rampung standar saka Tangga Kabel HS kaya ing ngisor iki, ngatur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi ..,

  • HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

    HL3-CL Hesheng Baja entheng karo Seng- Dilapisi Kabel Tangga

    Kabel Ladder HL3 saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomi sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik lan Kabel Ladder HL3 kanthi nguatake salib bar beda karo HL1 bar perforated salib, sing diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Nampan Tangga Kabel HL3 minangka rong balok sisih sing disambungake karo tangga melintang individu lan struktur iki nyedhiyakake proteksi rel sisih sing padhet lan kekuatan sistem kanthi seri sing cocog karo fitting radius lancar lan macem-macem bahan lan finishing.Bahan sing kasedhiya: Aluminium, Baja Galvanis Pabrik, Baja HDG, lan Baja Tahan Karat.Cable Tray Rung Spacing kasedhiya ing 6″, 9″, 12″ lan 18″ lan Load Depth kasedhiya ing 3″ nganti 9″.

  • HM-P Hesheng Metal NEMA Pan

    HM-P Hesheng Metal NEMA Pan

    Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi sampurna ing atine lan karo emphasis ing easiness lan aksesibilitas kanggo yakuwi ing properti saka reresik lan boros panas.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja tambahan ing aplikasi industri abot, komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.HM-P Pan iku salah siji saka komponen Hesheng wire mesh kabel tray.

  • HM2 Hesheng Metal Alumnium Alloy Wire Mesh Kabel Tray

    HM2 Hesheng Metal Alumnium Alloy Wire Mesh Kabel Tray

    Sistem pendukung Kabel HSWire Mesh HM2 diprodhuksi saka kabel baja kekuatan dhuwur ASTM A510.Proses welding kanthi otomatis ngasilake bolong kawat sing terus-terusan, sing dibentuk dadi sistem Tray Kabel Wire Mesh.Pola wire mesh standar 2″x4″(50×100mm) dirancang kanggo fleksibilitas maksimal lan tampilan sing beda saka pinggiran lurus saka HM1 pinggiran waving, saéngga gampang nglereni lapangan, mlengkung, perakitan lan kabel sing trep.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi industri komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.

  • HM1 Hesheng Metal Stainless Steel Wire Mesh Kabel Tray

    HM1 Hesheng Metal Stainless Steel Wire Mesh Kabel Tray

    Hesheng wire mesh kabel tray sistem wis dikembangaké karo fungsi optimal ing atine lan karo emphasis ing gamblang lan aksesibilitas kanggo tujuan reresik pepek lan boros panas.

    Sistem tray kabel basket Hesheng digawe saka komponen baja tahan lama kanthi kualitas sing paling dhuwur, resistif kanggo korosi lan kanthi resistensi kimia sing apik.

    HSWire Mesh Cable Tray nyedhiyakake kinerja premium ing aplikasi industri komersial lan entheng.Hesheng Wire Mesh Cable Tray wis rampung karo kabeh aksesoris sing dibutuhake.Pinggir lurus lan waved bisa dipilih dening pelanggan.

  • HW- Hesheng Metal ditandhani Wire Way

    HW- Hesheng Metal ditandhani Wire Way

    Aplikasi HS Wireway:

    · Omah nganggo kontrol lan kabel daya

    Digunakake kanggo sambungan kabel lan kabel, distribusi lan mandap

    Standar HS Wireway:

    · UL870 kadhaptar

    · NEMA standar

    Konstruksi HSWireway:

    · Awak lan tutup kabel digawe saka baja pengukur kode

    · Wireway awak wis soyo tambah bolongan ing mburi

    · Wireway kasedhiya nganggo utawa tanpa kalah ing sisih ndhuwur lan ngisor

    · Wireway fittings ora duwe knockouts, ends kasedhiya karo utawa tanpa knockouts

    · Wireway duwe tutup sing dipasang karo engsel sing dibentuk ing sisih siji

  • Hesheng Metal perforated Kabel tray HC2

    Hesheng Metal perforated Kabel tray HC2

    HS Nawakake sawetara saka sudhut perforated tray kabel andha kang siji-wektu ngecor, nggunakake bahan mentahan kualitas kayata Pre-galvanis (GI), HDG, SS, AL, FRP etc. karo kaluwihan saka anti-karat, gampang-instalasi, kekiatan lan bobot entheng.

    Produk kita nduweni kualifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, produksi kita dikontrol kanthi ketat miturut peraturan ISO9001.Produk tray kabel uga entuk persetujuan lan entuk sertifikat CE,UL,CUL.Kita uga seneng menehi sertifikat liyane kanggo pelanggan kanggo promosi adol ing wilayahe.

    Nampan kabel perforated iki ditawakake ing macem-macem jinis, umume digawe saka baja ringan.

  • HSC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Slotted Channel

    HSC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Slotted Channel

    Hesheng uga nawakake seri lengkap aksesoris trunking kabel, komponen lan fitting tray kabel.HS-SC Aluminium utawa baja Slotted Channel iku salah siji saka fittings.

    Saluran Unistrut dipérang dadi saluran baja polos, saluran slot lan Back to back channel strut.Bahan saluran strut dengan baja penggilingan, baja pra-galvanis, baja galvanis hot dip, baja tahan karat 304/316.Baja saluran sing digunakake ing sistem tenaga surya, struktur baja, solusi sistem manajemen tray kabel, solusi layanan manajemen kabel, sistem trunking telekomunikasi lan liya-liyane.

    Kanthi keahlian pasar fenomenal, kita ing Hesheng manufaktur lan nyediakke Unistrut Channel.Strut Channel menehi framework becik kanggo kabeh sistem support Gampang diinstal menehi keluwesan lengkap kanggo nambah jaringan aplikasi support, tanpa perlu welding sembarang.Saluran sing ditawakake digunakake kanggo sistem tray kabel, sistem kabel, struktur baja, saluran listrik lan pipa sing ndhukung rak lan dituntut ing pirang-pirang industri utawa perusahaan.Saluran iki digawe kanthi nggunakake teknik inovatif lan bahan mentah sing apik banget.Kajaba iku, para pelanggan sing dihormati bisa nggunakake Saluran Unistrut iki kanthi rega terjangkau sajrone wektu sing setya.Kauntungan utama saluran strut ing konstruksi yaiku ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nyambungake dawa kanthi cepet lan gampang lan item liyane menyang saluran strut, nggunakake macem-macem pengikat lan baut khusus khusus.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • HABB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Angle Bar Bracket

    HABB Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Angle Bar Bracket

    HSoffer sawetara saka sudhut komponen saka trays kabel perforated.Angle bar krenjang iku salah siji saka components.These nampan kabel perforated sing ana umume fabricated ing baja entheng.

    Kauntungan gedhe nggunakake saluran strut ing aplikasi konstruksi yaiku akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nyambungake dawa kanthi cepet lan gampang lan item liyane menyang saluran strut, nggunakake macem-macem fasteners khusus strut.Saluran bisa dirakit kanthi cepet kanthi alat minimal lan tenaga kerja sing murah, sing nyuda biaya kanthi signifikan ing akeh aplikasi.Instalasi saluran strut bisa diowahi utawa ditambah-gampang yen perlu.Alternatif sing larang kanggo saluran strut kanggo akeh aplikasi yaiku fabrikasi khusus nggunakake stok bar baja sing mbutuhake welding lan / utawa pengeboran lan bolting ekstensif.

    Lambe madhep njero ing sisih mbukak saluran strut digunakake kanggo masang kacang saluran, penyonggo, nyambungake ngarepke, lan jinis fittings kanggo nggabungake dawa saluran strut bebarengan utawa kanggo nyambungake pipa, kabel, kabel tray, tangga kabel tray. , kabel trunking, thread rod etc.

  • HPC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Plain Channel

    HPC Hesheng Metal Stainless Steel Galvanized Steel Alumnium Alloy Plain Channel

    Hesheng uga nawakake macem-macem komponen lan fitting tray kabel.HC2-PC Plain Channel iku salah siji saka fittings.

    Saluran strut digunakake kanggo masang, nahan, ndhukung, lan nyambungake beban struktural sing entheng ing konstruksi bangunan.Iki kalebu sistem kabel, sistem kabel, sistem tray kabel, sistem trunking kabel, sistem saluran, pipa, kabel listrik lan data, sistem mekanik kayata ventilasi, AC, lan sistem mekanik liyane.Obyek bisa ditempelake ing saluran strut karo bolt, Utas menyang nut saluran, sing uga duwe spring kanggo ease instalasi.Saluran Strut uga digunakake kanggo aplikasi liyane sing mbutuhake kerangka kerja sing kuwat, kayata meja kerja, sistem rak, rak peralatan, lan liya-liyane. liwat pambuka.

    Unistrut minangka jeneng merek bahan konstruksi, saluran strut.Fungsional, saluran strut minangka seri rod lan saluran logam sing digunakake kanggo mbentuk struktur dhukungan sing dipasang ing langit-langit kanggo apa wae saka cahya, injektor, nganti komponen sistem nduwur sirah.Struktur Dhukungan Tray Kabel Unistrut.Sistem Cable Tray asring digunakake kanggo ndhukung daya listrik, sinyal, kontrol, instrumentasi lan kabel komunikasi sing digunakake kanggo distribusi daya lan komunikasi.

    H.S.Strut Channel minangka sistem framing logam asli kanthi sambungan weldless sing unik.H.S.Sistem Strut Channel ngilangi welding lan pengeboran, lan gampang diatur lan bisa digunakake maneh kanggo konfigurasi tanpa wates.

  • HT1 Hesheng Metal Cable Trunking Kanthi Wide-Range Fittings

    HT1 Hesheng Metal Cable Trunking Kanthi Wide-Range Fittings

    Kabel Trunking saka HS minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.

    Kabel Trunking diidini ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.

    Keuntungan Trunking Kabel:

    · Cara instalasi sing murah lan gampang.

    · Kabel ditutup ing trunking, ora ana risiko insulasi kabel bakal rusak.

    · Kabel aman saka bledug lan asor.

    · Gantian bisa.

    · Sistem Trunking duwe umur dawa.

    Kekurangan:

    · Larang dibandhingake karo sistem wiring liyane.

    · Care lan workmanship apik dibutuhake kanggo mesthekake instalasi sukses.

  • HL2-C Salib

    HL2-C Salib

    Tangga Kabel HS, minangka sistem manajemen kabel ekonomis sing dirancang kanggo ndhukung lan nglindhungi kabel lan kabel listrik.Tangga Kabel diidinake ing macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan.HS uga nawakake macem-macem komponen tangga kabel Hesheng.HL2-C Cross minangka salah sawijining komponen sing digunakake minangka salib 4 arah.

    Tangga Kabel nyedhiyakake jarak sing luwih gedhe ing antarane gantungan dhukungan tinimbang umume sistem liyane, nyediakake tabungan ing biaya dhukungan lan instalasi tenaga kerja,

    Rampung standar HS Cable Ladder HL2 kaya ing ngisor iki, atur kasedhiya lan ambane lan ambane beban sing beda-beda kanggo akeh aplikasi kalebu mlebu layanan utama, feeder daya utama, kabel cabang, instrumen lan kabel komunikasi…

-->